Euroleague

Φαλ: «Το σουτ του Σλούκα ήταν δύσκολο, κάποιες φορές το βάζεις και κάποιες όχι»

Ο Μουσταφά Φαλ μίλησε για την τελευταία φάση, για το κρίσιμο τρίτο προσωπικό φάουλ και την αναμενόμενη απογοήτευση που επικρατεί.

Στιγμές έπειτα την χαμένη ευκαιρία του Ολυμπιακού να δώσει τέλος στη σειρά με την Μονακό, ο Μουσταφά Φαλ εξήγησε στην κάμερα της NOVA την τελευταία επίθεση των «ερυθρολεύκων» και το δύσκολο έργο που καλέστηκε ο Κώστας Σλούκας να φέρει εις πέρας.

«Παλεύαμε όλη τη σεζόν για το πλεονέκτημα έδρας. Τώρα πρέπει να ηρεμήσουμε, να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και να το κερδίσουμε. Στην τελευταία κατοχή, ο Σλούκας ήταν κάτω υπό πίεση και μου την πάσαρε. Προσπάθησα να την πιάσω, αλλά ήμουν εκτός ισορροπίας. Τον είδα και του έδωσα την μπάλα. Ήταν ένα δύσκολο σουτ, κάποιες φορές το βάζεις και κάποιες το χάνεις. Έτσι είναι το παιχνίδι.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε για την άσχημη διαχείριση που έκανε στο θέμα των φάουλ, ειδικότερα, όταν υπέπεσε στο κρίσιμο τρίτο προσωπικό.

«Δεν θα έπρεπε να κάνω το τρίτο φάουλ μου, ήταν χαζό από μέρους μου. Πρέπει να κάνω καλύτερη διαχείριση και καλύτερη δουλειά. Χάθηκε η ισορροπία εκεί. Πρέπει να προστατεύω καλύτερα τον εαυτό μου».

Τέλος, έδωσε σύνθημα μάχης και ανασυγκρότησης, υπογραμμίζοντας πως ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί στο έσχατο παιχνίδι της σειράς για να πάρει το εισιτήριο για το Βελιγράδι και το Final 4.

«Για την ώρα, υπάρχει μια φυσιολογική απογοήτευση επειδή χάσαμε. Αύριο έχουμε ρεπό, θα επιστρέψουμε στο γήπεδο για να δουλέψουμε και να πάρουμε το εισιτήριο για το Final Four».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x