Euroleague

Ευρωλίγκα: Η Αρμάνι ψάχνει αντίδραση και η Παρί να διπλασιάσει τις νίκες της

Η δράση στη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας συνεχίζεται με πέντε παιχνίδια στο πρόγραμμα της Πέμπτης (15/10).

Η πρώτη «διαβολοβδομάδα» της φετινής Ευρωλίγκας συνεχίζεται και οι αναμετρήσεις που μας περιμένουν αναμένονται άκρως εντυπωσιακές. Την Πέμπτη (17/10) υπάρχουν πέντε παιχνίδια που θα προσελκύσουν πολλά βλέμματα ακόμη και από τους ουδέτερους φιλάθλους.

Σίγουρα το παιχνίδι που είναι όλα τα φώτα στραμμένα πάνω του είναι αυτό που θα λάβει χώρα στη Μαδρίτη ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Παναθηναϊκό. Όμως και τα υπόλοιπα παιχνίδια έχουν δεδομένα το ενδαφέρον τους.

Η Αρμάνι θα αναμετρηθεί με την Ζάλγκιρις. Οι Ιταλοί έχουν πραγματοποιήσει ένα απογοητευτικό ξεκίνημα στη χρονιά, καθώς στην πρεμιέρα ηττήθηκαν από τη Μονακό με 93-80, ενώ την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική δέχθηκαν μία σκληρή ήττα μέσα στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό με σκορ 89-68. Η μόνη νίκη που πέτυχαν ήταν απέναντι στη νεοφώτιστη Παρί για την 2η αγωνιστική της διοργάνωσης (79-74) και αυτή με χαρακτηριστική δυσκολία.

Οι Λιθουανοί από την άλλη πλευρά έχουν ήδη μία ικανοποιητική συγκομιδή με δύο νίκες και μία ήττα. Η ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι έκανε τη μεγάλη έκπληξη στην πρεμιέρα νικώντας την Μπαρτσελόνα με 74-67 και γέμισε απευθείας με αυτοπεποίθηση. Μπορεί να έχασε απέναντι στον Ολυμπιακό (74-68) όμως είχε αρκετά καλή εικόνα, η οποία μετουσιώθηκε σε ένα θετικό αποτέλεσμα την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην Βίρτους Μπολόνια για μία οριακή νίκη με 71-68.

Εντυπωσιακή αναμένεται η «μάχη» ανάμεσα σε Μπάγερν και Παρί. Οι νεοφώτιστοι Γάλλοι με μία απίθανη εμφάνιση οδήγησαν τον Παναθηναϊκό σε μία απρόσμενη ήττα που τιμωρώντας τον 84-80. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της ομάδα στην διοργάνωση και το πέτυχε απέναντι στον πρωταθλητή, επομένως κανείς πλέον δεν θα πρέπει να την υποτιμά.

Από την άλλη πλευρά η Μπάγερν ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν με σπουδαία νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης (97-89) σκοράροντας με ιδιαίτερη ευκολία απέναντι στη «Βασίλισσα». Όμως δεν κατάφερε να χτίσει πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα καθώς και με Παναθηναϊκό (94-79), αλλά και με Παρτιζάν (86-78) δεν μπόρεσε να αποφύγει τα αρνητικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Πέμπτης (17/10):
Άλμπα Βερολίνου-Φενέρμπαχτσε (20:30)
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Παρτιζάν (21:05)
Μιλάνο-Ζάλγκιρις Κάουνας (21:30)
Μπάγερν-Παρί (21:45)
Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός (21:45)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x