Euroleague

Μυθικός Μαλεντόν ανέτρεψε μόνος του το σκορ για τη νίκη της Βιλερμπάν

Με τον Τεό Μαλεντόν στο φινάλε να πετάει… φωτιές η Βιλερμπάν έφτασε στην ανατροπή απέναντι στην Μπασκόνια και πήρε τη νίκη με 76-69.

Βιλερμπάν και Μπασκόνια «μονομάχησαν» για την 4η αγωνιστική της EuroLeague με τους Γάλλους να θριαμβεύουν χάρη στην τρομερή εμφάνιση του Τεό Μαλεντόν που πρωταγωνίστησε στο μυθικό 17-0 που έκανε η ομάδα του στο φινάλε για μία νίκη που πανηγυρίστηκε έξαλα με σκορ 76-69.

Ο Γάλλος έκανε τα πάντα στο παρκέ πετυχαίνοντας συνολικά 25 πόντους ενώ μάζεψε και έξι ριμπάουντ, δίνοντας ταυτόχρονα και τρεις ασίστ.

Το ξεκίνημα της Βιλερμπάν ήταν εξαιρετικό που την επίθεση της να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση σκοράροντας 20 πόντους στην πρώτη περίοδο, ενώ κατάφερε να δεχθεί μόλις 12.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ρυθμός κάπως έπεσε, αλλά οι γηπεδούχοι συνέχισαν να διατηρούν το προβάδισμα με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με σκορ 38-26.

Στην επανέναρξη του παιχνιδιού ήρθε η κατάρρευση για τους Γάλλους που με πολλά λάθη έδωσαν την ευκαιρία στην Μπασκόνια να κόψει την διαφορά και μάλιστα κατάφερε να περάσει και μπροστά στο σκορ με 54-53.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι είχαν φέρει την αναμέτρηση στα μέτρα τους και άνοιξαν τη διαφορά μέχρι και το +8. Τότε είναι όμως που ο Μαλεντόν «ξύπνησε» και τους καθάρισε. Με ένα μυθικό 17-0 με μπροστάρη τον Γάλλο η Βιλερμπάν έφερε τα πάνω κάτω στο φινάλε και πήρε μία σπουδαία νίκη κάνοντας το 2/2 στη σεζόν με σκορ 76-69.

Τα Δεκάλεπτα: 20-12, 38-26, 53-54, 76-69.

Διαβάστε τα στατιστικά του παιχνιδιού ΕΔΩ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x