Euroleague

Με σπασμένα φρένα ο Βεζένκοφ: MVP για δεύτερη σερί αγωνιστική στην Ευρωλίγκα!

Ο Σάσα Βεζένκοφ αναδείχθηκε ΜVP της Euroleague για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, ενώ έχει κερδίσει το αντίστοιχο βραβείο και στις δύο πρώτες εβδομάδες της Stoiximan GBL!

Ο Σάσα Βεζένκοφ έχει επιστρέψει για τα καλά μετά το μονοετές περασμά του από το NBA. Ο Βούλγαρος φόργουορντ βρίσκεται σε απίστευτη κατάσταση από την αρχή της σεζόν και έχει βαλθεί να κάνει ακόμη καλύτερη χρονιά από αυτή που του χάρισε το βραβείο MVP της Euroleague!

O 29χρονος παίκτης του Ολυμπιακού έκανε τρομερή εμφάνιση απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της τρίτης αγωνιστικής στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Για να τα καταφέρει, συγκέντρωσε 31 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης (22 πόντοι, 3/6 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 7/8 βολές, 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα, 6 κερδισμένα φάουλ σε 23:39).

Μάλιστα, είναι η δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική της Euroleague που ο Βεζένκοφ αναδεικνύεται MVP, αφού το ίδιο είχε συμβεί και στην προηγούμενη, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ζάλγκιρις. Τότε, βέβαια, ο Βούλγαρος μοιράστηκε το βραβείο με τον Νιλ Σακό της Βιλερμπάν, όμως τώρα ήταν... ολοδικό του!

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι ο Σάσα έχει πάρει δύο φορές το αντίστοιχο βραβείο και στις δύο αγωνιστικές της Stoiximan GBL, κάτι που σημαίνει πως αριθμεί αισίως τέσσερις συνεχόμενες διακρίσεις ως MVP σε όλες τις διοργανώσεις. Για να μην ξεχνάμε, φυσικά, ότι είχε βγει πολυτιμότερος παίκτης και στο Super Cup της Ρόδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x