Euroleague

Γλίτωσε το κάζο από την Παρί στο τέλος η Αρμάνι

Η Παρί βρέθηκε πολύ κοντά στο να πετύχει την πρώτη της νίκη στην Euroleague, αλλά λίγο η απειρία και λίγο το ταλέντο των παικτών της Αρμάνι Μιλάνο της την στέρησαν (79-74).

Η Αρμάνι Μιλάνο βρέθηκε πολύ κοντά στο να γίνει η πρώτη ομάδα που κερδίζει η Παρί στην ιστορία της στην Euroleague, αλλά χάρη στη ψυχραιμία των πολύ έμπειρων παικτών της στα τελευταία λεπτά του αγώνα, κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη της τη φετινή σεζόν (79-74).

Κορυφαίος για την ομάδα του Ετόρε Μεσίνα ήταν ο Σαβόν Σιλντς με 21 πόντους, που συμπλήρωσε 100 παιχνίδια στη διοργάνωση, ενώ από κοντά ήταν και ο Μίροτιτς με 15, καθώς επίσης και ο Λεντέι με 13, ο οποίος πέτυχε καθοριστικά καλάθια στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Για τους φιλοξενούμενους ήταν καταπληκτικός ο Τι Τζέι Σορτς, ο οποίος πέτυχε κάποια φοβερά καλάθια με mid-range σουτ εκτός ισορροπίας, σταματώντας στους 17.

Μια πολύ σημαντική νίκη ψυχολογίας για την Αρμάνι, η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ ακόμα και με 8 πόντους (63-71) πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, που θα της δώσει ώθηση ενόψει της «διαβολοβδομάδας» που έρχεται. Στον αντίποδα η Παρί θα αναζητήσει την πρώτη της νίκη σε επόμενους αγώνες, αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, που κακά τα ψέματα είναι δύσκολο να μπορέσει να είναι ανταγωνιστική.

Τα δεκάλεπτα: 20-18, 35-39, 58-57, 79-74.

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x