Euroleague

Σάρωσε την Αρμάνι στο Μιλάνο, αλλά ανησυχεί για Λάρκιν η Εφές!

Η Αναντολού Εφές πέτυχε δεύτερη σερί νίκη στην Ευρωλίγκα καθώς πέρασε με άνεση (96-84) από την έδρα της Αρμάνι Μιλάνο, όμως ανησυχεί για την κατάσταση του Σέιν Λάρκιν που αποχώρησε υποβασταζόμενος.

Πήρε σπουδαίο «διπλό», αλλά δεν το χάρηκε όσο θα ήθελε η Αναντολού Εφές! Η ομάδα του Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς διέλυσε την Αρμάνι με σκορ στο Μιλάνο, ωστόσο ανησυχεί για την κατάσταση του Σέιν Λάρκιν, που αποχώρησε υποβασταζόμενος στη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου.

Η Εφές έδειξε από νωρίς πως ήθελε ένα... εύκολο βράδυ κόντρα στους απογοητευτικούς για μία ακόμη φορά Ιταλούς και πήρε προβάδισμα 11-23 στην πρώτη περίοδο. Η διαφορά συνέχισε να ανεβαίνει και ξεπέρασε τους 20 πόντους πριν την ανάπαυλα (25-46), με τον τουρκικό σύλλογο να μοιάζει ασταμάτητος.

Η Αρμάνι, παρόλα αυτά, δεν έπεσε αμαχητί. Οι γηπεδούχοι έκαναν εκπληκτική τρίτη περίοδο, εκμεταλλευόμενοι και το σοκ της Εφές από τον τραυματισμό του Λάρκιν, έτρεξαν επιμέρους σκορ 34-20 και ξαναμπήκαν στο παιχνίδι (59-66). Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι συνήλθαν στο ξεκίνημα του τετάρτου δεκαλέπτου, ξέφυγαν και πάλι με διψήφιο προβάδισμα και έφτασαν στην άνετη νίκη.

Κάπως έτσι, η Εφές ανέβηκε στο 3-2 και πήρε δεύτερο συνεχόμενο ροζ φύλλο μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Από την άλλη, η Αρμάνι έδειξε και πάλι κάκιστο αγωνιστικό πρόσωπο και σημείωσε τρίτη σερί ήττα μετά από αυτές από τους «ερυθρόλευκους» και τη Ζάλγκιρις.

Κορυφαίος του ματς ήταν ο Ελάιτζα Μπράιαντ με 19 πόντους και 5 ασίστ, ενώ 17 πόντους και 7 ασίστ μέτρησε ο Ντάριους Τόμπσον και από 11 πόντους οι Τζόρνταν Νουόρα, Ερτσάν Οσμάνι και Ρόλαντς Σμιτς. Για την Αρμάνι, συγκλονιστικός με 29 πόντους ήταν ο Νίκολα Μίροτιτς, ενώ 16 είχε ο Ζακ ΛεΝτέι και 12 ο Αρμόνι Μπρουκς.

Στην επόμενη αγωνιστική η Αρμάνι Μιλάνο θα παίξει με τη Μπασκόνια στη Βιτόρια (29/10 στις 21:30), ενώ η Αναντολού Εφές θα υποδεχθεί τη Μπαρτσελόνα (29/10 στις 19:30)

Τα δεκάλεπτα: 11-23, 25-46, 59-66, 84-96

Αναλυτικά στατιστικά του ματς εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x