Ευρώπη

Άδειασε Πάνγκος ο Μεσίνα: «Δεν μπορεί να μας βοηθήσει, έπρεπε να καταλάβω ότι κάτι συμβαίνει μαζί του»

Ο Έτορε Μεσίνα «άδειασε» δημόσια τον Κέβιν Πάνγκος, τονίζοντας πως δεν είναι αυτό που χρειάζεται η Αρμάνι και επισημαίνοντας πως έκανε λάθος με την περίπτωσή του!

To κλίμα δεν είναι καλό στην Αρμάνι Μιλάνο μετά το μέτριο ξεκίνημα στη σεζόν, και αυτό βγαίνει προς τα έξω!

Ο Έτορε Μεσίνα έκανε αμφιλεγόμενες δηλώσεις στο ιταλικό «Il Foglio», αφού επέλεξε να «αδειάσει» δημόσια έναν παίκτη του, και συγκεκριμένα τον βασικό πόιντ γκαρντ της ομάδας, Κέβιν Πάνγκος!

Ο Ιταλός μίλησε με πολύ υποτιμητικά λόγια για τον Καναδό, αναφέροντας πως έκανε λάθος με την περίπτωσή του, καθώς δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα με τον τρόπο παιχνιδιού του. Παράλληλα, έκανε ένα ως και προσβλητικό σχόλιο όσον αφορά το σύντομο πέρασμα του Πάνγκος από το NBA και τους Κλίβλαντ Καβαλίερς, ενώ σχολίασε πως ο Σαμπάζ Νέιπιερ επιθυμεί να επιστρέψει στην Αρμάνι.

Θυμίζουμε πως η ομάδα του Μιλάνου βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο 2-5 και τη 14η θέση της Ευρωλίγκας, ενώ έχει ήδη γνωρίσει 2 ήττες στο ιταλικό πρωτάθλημα, αποτελέσματα που έχουν φέρει, όπως φαίνεται, «τριγμούς» στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μεσίνα:

«Η βάση αυτού του άσχημου ξεκινήματός μας είναι ένα μεγάλο λάθος που έκανα. Δεν έχουμε τον κατάλληλο οδηγό για το αυτοκίνητό μας. Ο Πάνγκος δεν είναι ο σωστός άνθρωπος για να βοηθήσει την ομάδα μας να παίξει με συγκεκριμένο τρόπο και δεν έκανα τις κατάλληλες προσαρμογές για να απλοποιήσω το παιχνίδι, λέγοντάς του να πασάρει περισσότερο στους δύο ψηλούς μας, τον Μέλι και τον Φόγκτμαν. Αν παίζαμε ένα πιο απλό παιχνίδι, θα είχαμε λιγότερα λάθη, τα οποία μας στοίχισαν κάποιες ήττες. Παραδέχομαι ότι έκανα λάθος. Ίσως έπρεπε να καταλάβω πως κάτι συμβαίνει με τον Πάνγκος όταν από back up πόιντ γκαρντ στους Καβαλίερς βγήκε εκτός ροτέισον μέσα σε μερικούς μήνες.

Πέρυσι ο Νέιπιερ βοήθησε να φτιάξουμε την κατάσταση και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Το καλοκαίρι είπε πως θέλει να μείνει, αλλά αύξησε τις απαιτήσεις του. Του είχαμε ήδη προσφέρει τριπλά λεφτά από αυτά που έπαιρνε. Δεν μπορούσαμε να δώσουμε κάτι περισσότερο και τώρα στέλνει μηνύματα σε φίλους του και λέει ότι θα ήθελε να επιστρέψει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x