Euroleague

Together We Fly: Ταξιδέψτε με τον Ολυμπιακό σε Βελιγράδι, Μονακό και Μιλάνο

Ταξίδεψε με την αποστολή του Ολυμπιακού στα εκτός έδρας παιχνίδια του Δεκεμβρίου.

Τη δυνατότητα στους φίλους του Ολυμπιακού να ταξιδέψουν με την αποστολή της ομάδας για τα εκτός έδρας παιχνίδια σε Βελιγράδι (με Μακάμπι), Μονακό, Βελιγράδι (Ερυθρός Αστέρας) και Μιλάνο δίνει η ερυθρόλευκη ΚΑΕ μέσα από το Together We Fly.

Η ανακοίνωση:

Λίγο πριν το πρώτο ταξίδι του “Together We Fly” για τη φετινή σεζόν στο Μόναχο, η ΚΑΕ Ολυμπιακός κάνει... τζάμπολ στην υποβολή συμμετοχών σε τέσσερις ακόμη εκτός έδρας αναμετρήσεις: Βελιγράδι (Μακάμπι Τ.Α.), Μονακό (AS Monaco), Βελιγράδι (Ερυθρός Αστέρας) και Μιλάνο (E7 Emporio Armani Milan)!

Ταξίδεψε και ΕΣΥ με την «ερυθρόλευκη» αποστολή, γίνε ο 6ος παίκτης του Γιώργου Μπαρτζώκα και βοήθησε την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της!

Δήλωσε συμμετοχή μέσω της σχετικής φόρμας ( https://www.olympiacosbc.gr/el/?option=com_rsform&view=rsform&formId=10 ) και ζήσε αυτή την ξεχωριστή εμπειρία!

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, 13-15 NOEMBΡΙΟΥ

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου σημείο συνάντησης στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» για το check in στην AEGEAN στις 14.30, ώρα αναχώρησης στις 17.00.
Διανυκτέρευση 1 βράδυ στο Βελιγράδι της Σερβίας , προτεινόμενο ξενοδοχείο , Courtyard Belgrade City Center 4* https://www.marriott.com/en-us

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου μεταφορά από το ξενοδοχείο στο Aleksandar Nikolic Hall για την παρακολούθηση του αγώνα MACCABI-OLYMPIACOS BC με ώρα έναρξης 19:05 (τοπική)
Μετά το τέλος του αγώνα απευθείας μετάβαση στο αεροδρόμιο για την επιστροφή μας στην Αθήνα.
- Πακέτο επιλογής 1 : 530€ ανά άτομο περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με το εισιτήριο του αγώνα (χωρίς διαμονή και μεταφορές).

- Πακέτο επιλογής 2 : 745€ ανά άτομο περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με το εισιτήριο αγώνα, μία διανυκτέρευση σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο με πρωινό στο ξενοδοχείο Courtyard Belgrade City Center 4*και όλες τις μεταφορές.

- Πακέτο επιλογής 3 : 815€ ανά άτομο περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με το εισιτήριο αγώνα, μία διανυκτέρευση σε μονόκλινο δωμάτιο με πρωινό στο ξενοδοχείο Courtyard Belgrade City Center 4*και όλες τις μεταφορές.

Πακέτο 2,3 : Ασφάλεια αστικής ευθύνης // Συνοδός εκδρομής.

Λόγω περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων αγώνα θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, αρχικά για τους κατόχους διαρκείας και με βάση την ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

(Όσοι έχουν εκδηλώσει ήδη ενδιαφέρον συμπληρώνοντας την φόρμα θα λάβουν email κατά προτεραιότητα και δεν χρειάζεται να επανασυμπληρώσουν την φόρμα).

ΜΟΝΑΚΟ, 3-5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου σημείο συνάντησης στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» για το check in στην AEGEAN στις 14.30, ώρα αναχώρησης στις 17.00.
Διανυκτέρευση 1 βράδυ στο Μονακό προτεινόμενο ξενοδοχείο , Riviera Marriott Hotel La Porte de Monaco 4*. https://www.marriott.com/en-us/hotels

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου μεταφορά από το ξενοδοχείο στο AS MONACO BASKET για την παρακολούθηση του αγώνα MONACO -OLYMPIACOS BC με ώρα έναρξης 19:00 (τοπική)
Μετά το τέλος του αγώνα απευθείας μετάβαση στο αεροδρόμιο για την επιστροφή μας στην Αθήνα.
- Πακέτο επιλογής 1 : 595€ ανά άτομο περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με το εισιτήριο του αγώνα (χωρίς διαμονή και μεταφορές).

- Πακέτο επιλογής 2 : 915€ ανά άτομο περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με το εισιτήριο αγώνα, μία διανυκτέρευση σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο με πρωινό στο ξενοδοχείο Riviera Marriott Hotel La Porte de Monaco 4*, και όλες τις μεταφορές.

- Πακέτο επιλογής 3 : 1040€ ανά άτομο περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με το εισιτήριο αγώνα, μία διανυκτέρευση σε μονόκλινο δωμάτιο με πρωινό στο ξενοδοχείο Riviera Marriott Hotel La Porte de Monaco 4*, και όλες τις μεταφορές.

Πακέτο 2,3 : Ασφάλεια αστικής ευθύνης // Συνοδός εκδρομής.

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, 12-14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου σημείο συνάντησης στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» για το check in στην AEGEAN στις 14.30, ώρα αναχώρησης στις 17.00.
Διανυκτέρευση 1 βράδυ στο Βελιγράδι προτεινόμενο ξενοδοχείο , Boutique Hotel Museum 4*

https://hotelmuseum.rs/

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου μεταφορά από το ξενοδοχείο στο Belgrade Arena για την παρακολούθηση του αγώνα CRVENA ZVEZDA -OLYMPIACOS BC με ώρα έναρξης 20:30 (τοπική)
Μετά το τέλος του αγώνα απευθείας μετάβαση στο αεροδρόμιο για την επιστροφή μας στην Αθήνα.
- Πακέτο επιλογής 1 : 450€ ανά άτομο περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με το εισιτήριο του αγώνα (χωρίς διαμονή και μεταφορές).

- Πακέτο επιλογής 2 : 640€ ανά άτομο περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με το εισιτήριο αγώνα, μία διανυκτέρευση σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο με πρωινό στο ξενοδοχείο, Boutique Hotel Museum 4* και όλες τις μεταφορές.

- Πακέτο επιλογής 3 : 705€ ανά άτομο περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με το εισιτήριο αγώνα, μία διανυκτέρευση σε μονόκλινο δωμάτιο με πρωινό στο ξενοδοχείο Boutique Hotel Museum 4*, και όλες τις μεταφορές.

- Πακέτο 2,3 : Ασφάλεια αστικής ευθύνης // Συνοδός εκδρομής.

MΙΛΑΝΟ, 25-27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Τετάρτη ,ανήμερα Χριστουγέννων, 25 Δεκεμβρίου σημείο συνάντησης στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» για το check in στην AEGEAN στις 15.30, ώρα αναχώρησης στις 18.00.
Διανυκτέρευση 1 βράδυ στο Μιλάνο ,προτεινόμενο ξενοδοχείο Grand Visconti Palace 4* https://www.grandviscontipalace.com/it

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου μεταφορά από το ξενοδοχείο στο Unipol Forum Arena για την παρακολούθηση του αγώνα ARMANI -OLYMPIACOS BC με ώρα έναρξης 20:15 (τοπική)
Μετά το τέλος του αγώνα απευθείας μετάβαση στο αεροδρόμιο για την επιστροφή μας στην Αθήνα.
- Πακέτο επιλογής 1 : 605 € ανά άτομο περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με το εισιτήριο του αγώνα (χωρίς διαμονή και μεταφορές).

- Πακέτο επιλογής 2 : 885€ ανά άτομο περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με το εισιτήριο αγώνα, μία διανυκτέρευση σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο με πρωινό στο ξενοδοχείο, Grand Visconti Palace 4* και όλες τις μεταφορές.

- Πακέτο επιλογής 3 : 955€ ανά άτομο περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με το εισιτήριο αγώνα, μία διανυκτέρευση σε μονόκλινο δωμάτιο με πρωινό στο ξενοδοχείο Grand Visconti Palace 4* , και όλες τις μεταφορές.

Πακέτο 2,3 : Ασφάλεια αστικής ευθύνης // Συνοδός εκδρομής.

Γενικές πληροφορίες

Όλα τα update καθώς και οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος θα βρίσκονται αποκλειστικά στο FANS CORNER/TOGETHER WE FLY https://www.olympiacosbc.gr/el/together-we-fly-2024-25.html
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μόνο μέσα από τη φόρμα συμμετοχής και μέχρι την εξάντληση των διαθέσιμων εισιτηρίων του αγώνα.
Όσοι έχετε στείλει email εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα λαμβάνετε επιβεβαίωση μόνο για τους συγκεκριμένους προορισμούς που αναφέρονται παραπάνω.
Οι θέσεις σε κάθε τσάρτερ είναι περιορισμένες και τηρείται σειρά προτεραιότητας αρχικά για τους κατόχους διαρκείας και με βάση την ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Η κράτηση των αεροπορικών θέσεων στο τσάρτερ και των δωματίων εξασφαλίζεται μόνο κατόπιν πληρωμής
Οι αναφερόμενες τιμές των δωματίων ενδέχεται να διαφοροποιηθούν βάση διαθεσιμότητας και αφορούν συνήθως 1 διανυκτέρευση (εκτός των διπλών αγωνιστικών).
Σε κάθε ταξίδι μας , η αναχώρηση γίνεται μία ημέρα πριν από τον αγώνα -συνήθως νωρίς το απόγευμα- και η επιστροφή μετά τη λήξη του αγώνα με άφιξη τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x