Euroleague

Ποινή αποκλεισμού ενός χρόνου στον Μπολτάουζερ από τη Euroleague!

Η Euroleague επέβαλε ποινή αποκλεισμού ενός χρόνου στον διαιτητή Ματέι Μπολτάουζερ, ο οποίος πριν 10 μήνες πιάστηκε από κάμερες να κλέβει μια κολόνια στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου.

Τον Δεκέμβριο του 2023, ο Σλοβένος ρέφερι Ματέι Μπολτάουζερ «συνελήφθη» από κάμερα ασφαλείας να κλέβει μία κολόνια αξίας 221 ευρώ, από κατάστημα σε αεροδρόμιο «Νίκολα Τέσλα», του Βελιγραδίου.

Το όνομα του γνωστού ρέφερι δεν βρίσκεται στη φετινή επίσημη λίστα των διαιτητών της Ευρωλίγκας, κάτι που για πολλους ήταν ένδειξη πως αποκλείστηκε δια βίου από την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ωστόσο, η κατάσταση είναι κάπως διαφορετική.

Όπως αναφέρει το σέρβικο «MozzartSport», ο Μπολτάουζερ έχει τεθεί σε αποκλεισμό από την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Μετά το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ο Σλοβένος διαιτητής μπορεί να υποβάλει ξανά αίτηση για να είναι μέρος της Euroleague, αλλά θα πρέπει να υπάρξει σχετική ψηφοφορία από το όργανο της διοργάνωσης που είναι αρμόδιο για αυτά τα θέματα. Μόνο μετά από αυτή τη σεζόν θα επανεξεταστεί η περίπτωση του Μπολτάουζερ, ώστε να αποφασιστεί αν θα παραταθεί η τιμωρία ή αν θα επιστρέψει στα παρκέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x