Euroleague

Euroleague: Με ματσάρα στο Βελιγράδι η τελευταία μέρα της διαβολοβδομάδας

Η διαβολοβδομάδα της Euroleague ολοκληρώνεται με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της Παρασκευής (18/10). Ξεχωρίζει το ντέρμπι μεταξύ Ερυθρού Αστέρα και Μπαρτσελόνα στο Βελιγράδι.

Με τέσσερα ματς στο πρόγραμμα της Παρασκευής (18/10) ολοκληρώνεται η «διαβολοβδομάδα» της Euroleague. Φυσικά, η προσοχή μας είναι στραμμένη στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές, όμως και οι υπόλοιπες αναμετρήσεις έχουν το ενδιαφέρον τους.

Αρχικά, η Μονακό υποδέχεται τη Βίρτους Μπολόνια στο «Gaston Medicin». Οι Μονεγάσκοι προέρχονται από βαριά ήττα στη Βαρκελώνη, την πρώτη τους στη φετινή διοργάνωση, ενώ από την άλλη οι Ιταλοί αποτελούν την μοναδική ομάδα χωρίς νίκη, έχοντας ηττηθεί από Εφές, Βιλερμπάν και Ζάλγκιρις.

Το επόμενο παιχνίδι είναι και το πιο ενδιαφέρον της βραδιάς. Ο Ερυθρός Αστέρας, η μόνη αήττητη ομάδα της διοργάνωσης, θα φιλοξενήσει την Μπαρτσελόνα, η οποία ξεκίνησε άσχημα όμως ήδη σημείωσε σημαντική πρόοδο, έχοντας ρεκόρ 2-1 και ψυχολογία μετά από τη σπουδαία νίκη επί της Μονακό.

Το τελευταίο παιχνίδι της βραδιάς είναι ίσως και το πιο «αντιεμπορικό», όμως έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Η Βιλερμπάν φιλοξενεί την Μπασκόνια, με αμφότερες τις ομάδες να έχουν τους λόγους τους να πιστεύουν στη νίκη. Ο σύλλογος της Λιόν έχει ρεκόρ 1-2 όμως επικράτησε επί της Βίρτους στο μοναδικό εντός έδρας παιχνίδι της. Από την άλλη, η Μπασκόνια έχει 2-1 και προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Ρεάλ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Παρασκευής (18/10):

20:00 Μονακό-Βίρτους Μπολόνια (NovaSports 5)
20:30 Αναντολού Εφές-Ολυμπιακός (NovaSports Prime)
21:00 Ερυθρός Αστέρας-Μπαρτσελόνα (NovaSports 4)
21:30 Βιλερμπάν-Μπασκόνια (NovaSports Start)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x