Euroleague

Ξεκινά πειθαρχική διαδικασία για τον Καμπάτσο η Euroleague

Η Euroleague άνοιξε φάκελο εναντίον του Φακούντο Καμπάτσο για τις οργισμένες διαμαρτυρίες του στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα της Πέμπτης (03/10) με την Μπάγερν Μονάχου.

8 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν στο Μόναχο, με το σκορ στο 92-89 για τους Γερμανούς, ο Φακούντο Καμπάτσο πήρε σουτ ισοφάρισης και προσπάθησε παράλληλα να εκμαιεύσει φάουλ για τρεις βολές.

Οι διαιτητές δεν «τσίμπησαν» και ο Αργεντινός γκαρντ έγινε έξω φρενών, αρχίζοντας να φωνάζει στους διαιτητές, με αποτέλεσμα να αποβληθεί με ντισκαλιφιέ από το παιχνίδι, το οποίο τελικά η ομάδα του έχασε.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η «Marca», η Euroleague αποφάσισε να ανοίξει φάκελο εναντίον του Καμπάτσο για τον τρόπο με τον οποίο διαμαρτυρήθηκε. Είναι εμφανές από τα πλάνα πως ο έμπειρος περιφερειακός βγήκε εκτός εαυτού και ήταν έτοιμος να επιτεθεί σε διαιτητή, με τον συμπαίκτη του, Σερτζ Ιμπάκα, να τον συγκρατεί.

Τώρα ο πειθαρχικός δικαστής της Euroleague θα αποφασίσει εάν θα υπάρξει κάποια οικονομική ή αγωνιστική κύρωση για τον Καμπάτσο. Με βάση τα τελευταία παρόμοια γεγονότα και εφόσον δεν υπήρξαν σοβαρές προσβολές, είναι πιθανό το θέμα να λυθεί με πρόστιμο .

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x