Euroleague

«Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά»

Υποχρεωμένος να… συνεχίσει και να αφήσει στην άκρη την πίκρα της ήττας από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσαν Νικ Καλάθης, Άλεξ Μάριτς και Στίβεν Σμιθ στο περιθώριο της σημερινής προπόνησης του Παναθηναϊκού

Υποχρεωμένος να… συνεχίσει και να αφήσει στην άκρη την πίκρα της ήττας από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσαν Νικ Καλάθης, Άλεξ Μάριτς και Στίβεν Σμιθ στο περιθώριο της σημερινής προπόνησης του Παναθηναϊκού.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη, Χρήστος Ρομπόλης

«Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έχουμε το μικρό τελικό μπροστά μας και πρέπει να προσπαθήσουμε για τη νίκη. Η Μπαρτσελόνα θα θέλει να μας κερδίσει μετά τον περσινό αποκλεισμό, αλλά θέλουμε κι εμείς τη νίκη», τόνισε ο Νικ Καλάθης.

«Θα παίξουμε για την περηφάνιά μας και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θα είναι μια καλή πρόβα για μας ενόψει των τελικών», είπε με τη σειρά του ο Στίβεν Σμιθ.

«Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για μας και θα πάμε για τη νίκη. Είναι καλύτερο να πάρεις μία νίκη στο Final 4, παρά καμία. Θα πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη που κάναμε και να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε», δήλωσε ο Άλεξ Μάριτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x