Eurobasket

Επίσημα εκτός συνέχειας Ευρωμπάσκετ ο Χάνγκα

Ο Άνταμ Χάνγκα από την Τρίτη είναι επίσημα εκτός του Ευρωμπάσκετ με τη φανέλα της Ουγγαρίας και πλέον ο νέος φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης μπαίνει σε φάση αποθεραπείας για την έναρξη της σεζόν.

Οριστικά εκτός του εν εξελίξει Ευρωμπάσκετ έμεινε την Τρίτη ο Ανταμ Χάνγκα για την ήδη αποκλεισμένη Ουγγαρία. Η ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας των Μαγυάρων και ο σύλλογος που ανήκει ο διεθνής φόργουορντ, η Ρεάλ Μαδρίτης, εξέδωσαν την Τρίτη ανακοίνωση στην οποία ενημερώνουν για το πρόβλημα στον μηρό που αντιμετωπίζει ο παίκτης και την έναρξη της αποθεραπείας του, ενόψει της φετινής σεζόν.

Ο πρώην παίκτης της Μπασκόνια στα δυο ματς που αγωνίστηκε στον όμιλο της Κολωνίας σε 29’ είχε μέσο όρο 17 πόντους και 5.5 ριμπάουντ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Άνταμ Χάνγκα δεν θα συνεχίσει να συμμετέχει με την ουγγρική ομάδα στο Ευρωμπάσκετ που διεξάγεται έως τις 18 Σεπτεμβρίου σε τέσσερις διαφορετικές χώρες.

Όπως ανέφερε η Ουγγρική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα μπορέσει να παίξει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα λόγω του τραυματισμού του στον μηρό εναντίον της Γαλλίας και αποχώρησε από την ομάδα του στην Κολωνία το απόγευμα της Δευτέρας, ώστε η θεραπεία του να ξεκινήσει αμέσως στη Μαδρίτη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x