Eurobasket

Χαφ: «Φέρε φίλε ένα τρίγωνο Πανοράματος»

Ο Σον Χαφ της Φινλανδίας έχει περάσει από την Ελλάδα και του έμειναν τα… τρίγωνα Πανοράματος με συνέπεια να τα «ψάχνει» από όποιον βρει στο Ελσίνκι.

Το βράδυ της Τρίτης ο Σον Χαφ θα βρεθεί αντιμέτωπος της Ελλάδας με τη φανέλα της Φινλανδίας. Όμως ο 33χρονος φόργουορντ δεν ξεχνά τα χρόνια του στην Α1 σε Καβάλα και Μαρούσι. Μάλιστα στη θητεία του έμαθε όλα τα… καλά.

Έτσι σε συναπάντημα με Έλληνες δημοσιογράφους στο ξενοδοχείο της αποστολής των ομάδων ζήτησε… τρίγωνα Πανοράματος. «Φέρε, ρε φίλε, ένα τρίγωνο Πανοράματος», είπε χαμογελώντας και δείχνοντας πως ξέρει από καλό φαγητό.

«Η Ελλάδα πάντα είναι μια πολύ δυνατή αντίπαλος και είναι πιο πλήρης από εμάς. Εχει πολύ καλούς παίκτες όπως ο Σλούκας, ο Καλάθης και ο Πρίντεζης. Εμείς με τον κόσμο μας έχουμε δείξει πως δε φοβόμαστε και θα κάνουμε πάλι το παιχνίδι μας. Θα νιώσω λίγο περίεργα, γιατί αγαπώ την χώρα σας, αλλά προτιμάω να κερδίσει η Φινλανδία», είπε επίσης.

Τέλος, σε ερώτηση αν περίμενε την τόσο καλή απόδοση του Λάουρι Μαρκάνεν. «Είναι πραγματικά ένας παίκτης με απίστευτες δυνατότητες. Είναι μεγάλη υπόθεση για εμάς, είναι ο ηγέτης μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x