Eurobasket

Έκρηξη Αταμάν προς τους διαιτητές, κλώτσησε μπουκάλι και αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές!

Δράματα είχε η αναμέτρηση της Τουρκία με τη Γεωργία, καθώς στο τέλος της δεύτερης παράτασης, με αφορμή ένα σφύριγμα των διαιτητών, ο Αταμάν κλώτσησε μπουκάλι στον πάγκο και αποβλήθηκε!

Φωνές και διαμαρτυρίες είχε ο επίλογος στην αναμέτρηση της Τουρκίας κόντρα στην οικοδέσποινα Γεωργία στη δεύτερη παράταση. Αρχικά, ο Τσεντί Οσμάν έκανε φάουλ στον Ρέτιν Αντρονισικαβίλι για να σταματήσει τον χρόνο, αφού η ομάδα του Εργκίν Αταμάν βρισκόταν πίσω με 84-81.

Οι διαιτητές, με τη συμβολή του instant replay, αναβάθμισαν το σφύριγμα σε αντιαθλητικό, απόφαση που εξόργισε τον κόουτς της Αναντολού Εφές. Διαμαρτυρήθηκε, λοιπόν, έντονα στους διαιτητές, οι οποίοι τον τιμώρησαν με τεχνική ποινή. Στον γυρισμό προς τον πάγκο κλώτσησε μπουκάλι με σαφέστατο εκνευρισμό, γεγονός, που απαθανάτισε η κάμερα, αλλά δεν υπέπεσε στην αντίληψη των «αρχόντων» του αγώνα.

Βέβαια, ο Αταμάν δεν μπορούσε να διανοηθεί το σφύριγμα, το οποίο δόθηκε κατά της ομάδας του, συνεχίζοντας τις διαμαρτυρίες, δέχθηκε σε διάστημα δευτερολέπτων δεύτερη τεχνική ποινή, κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα, τελικά, να αποβληθεί, ενώ προς τα αποδυτήρια παραμιλούσε από τα νεύρα του!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x