Eurobasket

Το τρόπαιο του Ευρωμπάσκετ στο ΟΑΚΑ

Το τρόπαιο του Ευρωμπάσκετ θα βρίσκεται σήμερα και αύριο στο ΟΑΚΑ για να το δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν δίπλα του οι φίλαθλοι.

Στο Ευρωμπάσκετ που αρχίζει σε μία εβδομάδα ο στόχος όλων των ομάδων είναι το «Νικολάι Σεμάσκο». Οι φίλοι του μπάσκετ στην Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί με το βαρύτιμο τρόπαιο σήμερα και αύριο (24-25/8) στο ΟΑΚΑ. Το τρόπαιο θα βρίσκεται ανάμεσα στις θύρες 13 και 15, πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Ελλάδας με την Ιταλία. Μαζί θα περιμένει και η μασκότ της διοργάνωσης, ο Sam Dunk!

Η Αθήνα είναι προτελευταία στάση στο μακρύ ταξίδι που έχει κάνει το τρόπαιο ήδη στο πλαίσιο του Τrophy Tour. Ένα ταξίδι που άρχισε στις 2 Απριλίου από τη Λετονία και συνεχίστηκε σε Ισλανδία, Μαυροβούνιο, Ουκρανία, Πολωνία, Μεγάλη Βρετανία, Βέλγιο, Τουρκία, Ουγγαρία, Σλοβενία, Λιθουανία, Γαλλία, Ισπανία, Κροατία, Ρουμανία, Ιταλία, Φινλανδία, Ρωσία, Τσεχία, Σερβία, Γεωργία, Γερμανία, Ισραήλ. Η Ελλάδα θα το φιλοξενήσει αυτό το διήμερο και από τις 28 Αυγούστου θα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί που στις 17 Σεπτεμβρίου θα στεφθεί και ο πρωταθλητής Ευρώπης 2017.

Η Εθνική Ανδρών είχε την πρώτη της συνάντηση με το τρόπαιο στο Λονδίνο, στο επίσημο φιλικό με την Μεγάλη Βρετανία, από όπου και η φωτογραφία με τον αρχηγό της ελληνικής ομάδας, Γιάννη Μπουρούση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x