Eurobasket

Σβεντ: «Δεν με εξέπληξε η πρόκριση της Ελλάδας»

Για τον Αλεξέι Σβεντ η παρουσία της Ελλάδας στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ δεν συνιστά έκπληξη.

Ο Αλεξέι Σβεντ δεν εξεπλάγη βλέποντας την Ελλάδα μετά το κακό πρόσωπο στην πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ να φτάνει μέχρι τα προημιτελικά, όπου και θα αντιμετωπίσει τη δική του Ρωσία.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη, Χρήστος Ρομπόλης

«Δεν με εξέπληξε, όχι. Κάθε ομάδα μπορεί να νικήσει την άλλη σε αυτή τη διοργάνωση. Το ότι η Ελλάδα ήταν τέταρτη στην πρώτη φάση δεν σημαίνει τίποτα. Γνωριζόμαστε καλά με τους Έλληνες εδώ και χρόνια, έχουμε τεθεί αντιμέτωποι πολλές φορές. Οι προπονητές μάς ανέλυσαν το παιχνίδι κάθε παίκτη του αντιπάλου και πώς να τον αντιμετωπίσουμε. Δεν έχουμε δει κι όλα τα παιχνίδια τους στο Ευρωμπάσκετ, αλλά παρακολουθήσαμε πολύ βίντεο και μας επισημάνθηκαν τα βασικά στοιχεία», τόνισε ο ηγέτης της ρωσικής ομάδας.

Όσο για τις δηλώσεις των Ελλήνων πως είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την ομάδα τους; «Εγώ είμαι έτοιμος να παίξω δυνατά. Όλοι κάνουν το ίδιο σε αυτή τη διοργάνωση. Δεν θέλω να αξιολογώ τον εαυτό μου, αφήνω τους άλλους να το κάνουν. Εγώ απλώς προσπαθώ να αποδίδω στο μέγιστο κάθε φορά», είπε ο 28χρονος γκαρντ της Χίμκι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x