Eurobasket

Σάλιν: «Ψάχνεται λίγο η Ελλάδα, αλλά παραμένει δυνατή»

Ο Σάσου Σάλιν θεωρεί πως παρά τις ήττες της η Ελλάδα παραμένει δυνατή και θα είναι δύσκολος αντίπαλος για τη Φινλανδία την Τρίτη.

Η Φινλανδία ήδη σκέφτεται το ματς της Τρίτης με την Ελλάδα και ο Σάσου Σάλιν προετοιμάζεται για ένα δύσκολο βράδυ.

Αποστολή στο Ελσίνκι, Χρήστος Ρομπόλης

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την πορεία μας ως τώρα, αλλά έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια και πρέπει να τα κερδίσουμε. Η Ελλάδα παίζει καλά. Δείχνει να ψάχνει να βρει το αγωνιστικό της πρόσωπο μετά την απώλεια του Γιάννη (σ.σ. Αντετοκούνμπο) λίγο πριν το Ευρωμπάσκετ, αλλά παραμένει μια δυνατή ομάδα και από όσα είδα από το ματς με τη Σλοβενία φαίνεται να βρίσκεται σε καλό δρόμο. Θα πρέπει εμείς από την πλευρά μας να κάνουμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας, να μην τα παρατήσουμε σε κανένα σημείο του αγώνα και να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τα ατού τους», δήλωσε ο σούτινγκ γκαρντ της Μάλαγα.

Όσο για τον ενθουσιασμό που υπάρχει σε όλη τη Φινλανδία για την πορεία της ομάδας του, είπε: «Έχουν μπει οι βάσεις από τις μικρές εθνικές ομάδες και τώρα βλέπουμε τα αποτελέσματα και στην εθνική Ανδρών. Βγαίνουν συνεχώς καλοί παίκτες και ο κόσμος αγκαλιάζει το μπάσκετ. Δεν είναι όπως το χόκεϊ, βέβαια (σ.σ. γελάει). Ζούμε μεγάλες στιγμές και ελπίζω να συνεχίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x