Eurobasket

Πέσιτς: «Ελπίζουμε να αγωνιστεί ο Μιλουτίνοφ - Συνεχίζει την αποθεραπεία ο Νέντοβιτς»

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς μίλησε για τον κρίσιμο αγώνα με τη Πολωνία (8/9), όπου «παίζεται» η πρωτιά του 4ου ομίλου και ταυτόχρονα δεν άφησε εκτός κουβέντας τους Νεμάνια Νέντοβιτς και Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Σερβία και Πολωνία κοντράρονται (8/9, 22:00) για τη κορυφή του 4ου ομίλου που διεξάγεται στην Πράγα. Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς αναφέρθηκε γύρω από τον κρίσιμο αγώνα, ενώ υπογράμμισε και τα… προβλήματα που πρέπει να διαχειριστεί.

Ένα από τα σοβαρά θέματα που καλείται να αντιμετωπίσει είναι ο Νεμάνια Νέντοβιτς, με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού να τίθεται εκτός συνέχεια εξαιτίας ενός τραυματισμού.

«Ο Νέντοβιτς τραυματίστηκε στη γάμπα του. θα δούμε πόσο καιρό θα απουσιάσει. Οι γιατροί έχουν πρόγραμμα για την ανάρρωσή του, υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια. Ελπίζουμε ότι θα αντέξουμε στο πρωτάθλημα».

Φυσικά, μίλησε για τη πιθανή συμμετοχή του Νίκολα Μιλουτίνοφ στον αγώνα, ο οποίος μέχρι τώρα δεν έχει λάβει λεπτό αγωνιστικής δράσης. Παράλληλα, ο Βάνια Μαρίνκοβιτς είχε τεθεί εκτός στους τελευταίους δύο αγώνες (Τσεχία, Ισραήλ).

«Ελπίζουμε ότι ο Μιλουτίνοφ θα παίξει τα πρώτα λεπτά με την Πολωνία. Είναι ευχή και ο Βάνια Μαρίνκοβιτς να ενταχθεί επίσης στην ομάδα. Θα δούμε στην προπόνηση ποια είναι η κατάσταση. Παίκτες όπως ο Μιλουτίνοφ, ο Βάνια και ο Νέντοβιτς σημαίνουν πολλά. Χαλάνε κάποια από τα σχέδιά μας με την απουσία τους. Όλα αυτά ήταν προβλέψιμα όταν ξεκινήσαμε τη διαδικασία. Ξέραμε ότι θα είχαμε 12 παίκτες αντί για 14, αν και οι περισσότεροι προπονητές ζήτησαν να αυξηθεί ο αριθμός», ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού προπονητή της Σερβίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x