Eurobasket

Παπανικολάου: «Προσπαθούμε πολύ από την πρώτη μέρα»

Στην σκληρή δουλειά που έχει κάνει η Εθνική από την πρώτη ημέρα του Ευρωμπάσκετ τόνισε ο Κώστας Παπανικολάου, μετά τη νίκη επί της Λιθουανίας.

Τον χαρακτήρα που έδειξε η Εθνική και κατάφερε να επιβληθεί της Λιθουανίας τόνισε ο Κώστας Παπανικολάου, επισημαίνοντας πως θα συνεχιστεί η σκληρή δουλειά μέχρι το τέλος.

«Δείξαμε χαρακτήρα, επιβάλλαμε το ρυθμό μας. Τους δείξαμε πως για να πάρουν αυτό το παιχνίδι πρέπει να παλέψουν παρά πολύ. Σπουδαία προσπάθεια, σπουδαία ομαδική δουλειά, συγχαρητήρια σε όλους. Τη σημερινή νίκη μας έφερε το φιλότιμο, η καρδιά, πολλά», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Σημασία έχει να κοιτάξουμε μπροστά. Είμαστε στις οκτώ καλύτερες ομάδες. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Όσο για το πού μπορούν να φτάσουν, είπε: «Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια, προσπαθούμε πάρα πολύ. Μπορεί να μη βγήκε στα ματς της πρώτης φάσης, αλλά προσπαθούμε από την πρώτη μέρα. Σήμερα βγήκαν κάποια πράγματα στο παρκέ, ιδιαίτερα στην άμυνα, και γύρισε το παιχνίδι προς το μέρος μας. Δεν θεωρώ ότι η Σλοβενία και η Γαλλία δεν ήταν σοβαρές ομάδες. Η ομάδα θα συνεχίσει να παλεύει για να πάρει ό,τι της αναλογεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x