Eurobasket

Παπαγιάννης: «Πιστεύω ότι θα πάρουμε τη νίκη με τη Φινλανδία»

Αισιόδοξος πως η Ελλάδα μπορεί να πάρει τη νίκη κόντρα στη Φινλανδία, εμφανίστηκε ο Γιώργος Παπαγιάννης μετά την ήττα από την Σλοβενία.

Τα εύκολα καλάθια που δέχθηκε η Εθνική κόστισαν την ήττα από την Σλοβενία, σύμφωνα με τον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η «επίσημη αγαπημένη» θα πάρει τη νίκη κόντρα στην Φινλανδία.

«Χάσαμε από τα πικ εν ρολ. Μας επιτέθηκαν και μας έβαλαν πολλά εύκολα καλάθια. Βρήκαν κάποια ελεύθερα σουτ και πήραν το παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Παπαγιάννης και πρόσθεσε: «Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θέλαμε να μπούμε όσο το δυνατόν πιο δυνατά στο ματς και να νικήσουμε. Όμως κάποια λάθη στην άμυνα στο τέλος μας στέρησαν τη νίκη».

Για τη συνέχεια: «Πρέπει να βελτιωθούμε στην άμυνα. Τα πικ εν ρολ θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στα δύο επόμενα ματς. Πρέπει να κοιτάξουμε να κάνουμε κάποια πράγματα στην επίθεση και πιστεύω ότι στο τέλος θα πάρουμε τη νίκη με τη Φινλανδία».

Για το ματς με τη Φινλανδία: «Σίγουρα το γεγονός ότι παίζει στην έδρα της θα αποτελέσει ένα επιπλέον.... παίκτη. Εμείς θα κοιτάξουμε να πάρουμε τη νίκη γιατί την χρειαζόμαστε. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x