Eurobasket

Ντιό και Χλίνασον γνωρίστηκαν στο… ντόπινγκ κοντρόλ - Επικό σχόλιο από τη Βαλένθια! (pic)

Στο… ντόπινγκ κοντρόλ του Ευρωμπάσκε γνώρισε και καλωσόρισε τον νέο του συμπαίκτη στη Βαλένθια, Τρίγκβι Χλίνασον ο Αντουάν Ντιό. Δείτε το ποστάρισμα και την επική απάντηση του ισπανικού συλλόγου!

Μπορεί ο Χλίνασον να έγινε παίκτης της Βαλένθια πριν δυόμιση μήνες, όμως χρειάστηκε να περάσει από ντόπινγκ κοντρόλ στο… Ευρωμπάσκετ για να γνωρίσει τον νέο του συμπαίκτη, Αντουάν Ντιό!

Ο 20χρονος Ισλανδός συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U20 της Κρήτης, λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τους Ισπανούς, ενώ αμέσως έφτιαξε βαλίτσες και για το Ελσίνκι, ώστε να ενσωματωθεί στην εθνική ανδρών.

Το γεμάτο αγωνιστικές υποχρεώσεις καλοκαίρι του, όμως, δεν του έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσει ακόμα συμπαίκτες που θα έχει στον ισπανικό σύλλογο. Και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την… παράξενη γνωριμία του με τον Αντουάν Ντιό κατά τη διάρκεια του ντόπινγκ κοντρόλ!

«Ντόπινγκ κοντρόλ με τον νέο συμπαίκτη. Φοβερή αρχή για να γνωριστούμε» έγραψε ο Γάλλος γκαρντ στο Twitter και έκανε επισήμανση στον επίσημο λογαριασμό της Βαλένθια.



Χιουμοριστική ήταν και η απάντηση της ισπανικής ομάδας, που έγραψε: «Ζητήσαμε από τη FIBA να μας βοηθήσει στο πρόγραμμα κοινωνικής ένταξης των νεοαποκτηθέντων!»


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x