Eurobasket

Ντιαό: «Δεν ξέρω αν θα σταματήσω από την εθνική»

Ο Μπορίς Ντιαό δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ξαναφορέσει τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας, παρά τα 35 του χρόνια.

Στρατιώτης της Γαλλίας ακόμη και μετά μία αποτυχία στα 35 του είναι ο Μπορίς Ντιαό, που δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ξαναφορέσει το εθνόσημο, ακόμη και στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ!

Αποστολή στην Πόλη, Χρήστος Ρομπόλης

«Δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Ήμουν αφοσιωμένος μέχρι τώρα στους αγώνες. Θα πάρω την απόφαση πριν τα προκριματικά. Αν νιώθω ότι θέλω να αγωνιστώ κι άλλο, θα παίξω, ειδάλλως θα σταματήσω», τόνισε.

Όσο για την ήττα από τη Γερμανία και τον πρόωρο αποκλεισμό, ο πρώην άσος των Τζαζ είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Αρχίσαμε αρκετά καλά, παίξαμε όπως είχαμε συνηθίσει στην αρχή του τουρνουά, αλλά μετά πέσαμε. Δεν θεωρώ ότι κάναμε τόσο κακό παιχνίδι. Κάναμε όμως πολλά λάθη και χάσαμε, ενώ δεν είχαμε τόσο υψηλό επίπεδο ενέργειας. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι που δεν θα προχωρήσουμε, αλλά έτσι είναι η ζωή στο μπάσκετ. Συγχαρητήρια στη Γερμανία, άξιζαν να περάσουν».

Από τη δική του πλευρά, ο Βενσάν Κολέ έκανε λόγο για έλλειψη ενέργειας και επιθετικού πνεύματος, ιδίως στην άμυνα. «Είναι δύσκολο για μας. Προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και το κάναμε στο ξεκίνημα, αλλά στην πορεία άρχισε η απόδοσή μας να πέφτει. Η Γερμανία είχε υψηλά ποσοστά και εμείς δεν μπορούσαμε να τους σταματήσουμε. Το βασικό πρόβλημα για μας ήταν η άμυνα, δώσαμε εύκολους πόντους σε ένα ματς do or die και αυτό δεν επιτρέπεται. Θα έπρεπε να είμαστε πιο επιθετικοί σε όλους τους τομείς», ανέφερε ο Γάλλος ομοσπονδιακός τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x