Eurobasket

Μπόγρης: «Στα μέτρα μας η Ρωσία, υπάρχει κλίμα πρωταθλητισμού»

Ομάδα που μπορεί να παίξει η Ελλάδα χαρακτήρισε τη Ρωσία ο Γιώργος Μπόγρης εν όψει του αυριανού (13/09) προημιτελικού του Ευρωμπάσκετ. «Μας ταιριάζει», τόνισε ο 27χρονος σέντερ.

Στα μέτρα της Ελλάδας είναι η αντίπαλός της στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ, Ρωσία, όπως ανέφερε ο Γιώργος Μπόγρης στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αυριανής (13/09, 18:45) αναμέτρησης.

inner

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε εδώ. Ήταν μεγάλη η νίκη σαν αουτσάιντερ απέναντι σε μια ομάδα όπως η Λιθουανία. Η Ρωσία είναι μία ομάδα που είναι στα μέτρα μας, ταιριάζει σε μας και μπορούμε να την παίξουμε. Έχει κάποιες αδυναμίες και θα πρέπει να μειώσουμε τα πλεονεκτήματά τους, αλλά πλέον η ομάδα έχει μπει σε κλίμα πρωταθλητισμού. Θέλουμε πάρα πολύ να μπούμε μετά από χρόνια στη ζώνη των μεταλλίων», είπε αρχικά ο Έλληνας σέντερ και πρόσθεσε:

«Ήταν πολύ κομβικό το σημείο που η ομάδα άλλαξε το τσιπάκι κι έπαιξε καλό μπάσκετ. Είναι και η σημασία του ματς που παίζει ρόλο. Είμαστε παίκτες που μας δίνει κίνητρο πόσο καλή είναι η αντίπαλη ομάδα και αυτό έπαιξε ρόλο για να αλλάξει το μυαλό μας και να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη. Αυτή η επιτυχία μάς δίνει έξτρα ώθηση για να συνεχίσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x