Eurobasket

Μπλατ: «Μπορεί να κερδίσει η Ρωσία. Θα είμαι εκεί να την υποστηρίξω»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ θεωρεί ικανή τη Ρωσία να αποκλείσει την Ελλάδα στον προημιτελικό του Ευρωμπάσκετ, τον οποίο θα παρακολουθήσει από κοντά υποστηρίζοντας την παλιά του ομάδα.

Αν και δεν κρύβει την εκτίμησή του για την Ελλάδα (παρά την απουσία του Σπανούλη, όπως σημειώνει), ο Ντέιβιντ Μπλατ ψηφίζει… Ρωσία για τον προημιτελικό της Τετάρτης. Άλλωστε είχε διατελέσει προπονητής της επί σειρά ετών με αξιοσημείωτες επιτυχίες.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη, Χρήστος Ρομπόλης

«Η εμφάνιση απέναντι στην Κροατία ήταν εξαιρετική. Η Ρωσία έπαιξε καταπληκτικό μπάσκετ και μάλιστα πολύ ομαδικά. Ίσως να ήταν και η καλύτερη εμφάνιση της εθνικής ομάδας την τελευταία πενταετία. Το θέμα όμως είναι να μην πανηγυρίζει ακόμη, γιατί υπάρχει συνέχεια και η δουλειά της δεν τελείωσε. Θα είμαι στο γήπεδο την Τετάρτη για να υποστηρίξω την ομάδα της Ρωσίας. Μακάρι να τα καταφέρει. Της εύχομαι καλή τύχη», δήλωσε ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός της Νταρουσάφακα.

«Η ελληνική ομάδα έχει μεγάλη εμπειρία. Παρά την απουσία του Σπανούλη, δεν λείπουν παίκτες που μπορούν να παίξουν σε μεγάλα ματς. Η αυτοπεποίθηση των Ελλήνων τονώθηκε μετά τη μεγάλη νίκη επί της Λιθουανίας. Κι εκείνοι όπως και η Ρωσία φυλούσαν το καλύτερο παιχνίδι τους για τους 16. Πάντως παραδοσιακά η Ρωσία έχει την υπεροχή απέναντι στην Ελλάδα στο Ευρωμπάσκετ και αν παίξει όπως απέναντι στην Κροατία σίγουρα έχει μεγάλη τύχη», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x