Eurobasket

Μπελινέλι: «Ίσως η τελευταία μου διοργάνωση με την Ιταλία»

Ο Μάρκο Μπελινέλι πιθανότατα θα φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα της Ιταλίας στο προσεχές Ευρωμπάσκετ.

Δύσκολα θα ξαναδούμε τον Μάρκο Μπελινέλι με το εθνόσημο μετά τη συμμετοχή του στο προσεχές Ευρωμπάσκετ. Ο 31χρονος άσος των Χοκς δήλωσε πως πιθανότατα αυτή η διοργάνωση θα είναι η τελευταία του στην εθνική Ιταλίας.

«Δεν το ξέρω ακόμα. Πάντα συμμετέχω στην Εθνική, αλλά σαν χαρακτήρας πάντα κοιτάω κάθε πράγμα στην ώρα του. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά θα είναι φυσιολογικό να σκεφτούμε ότι αυτή ίσως να είναι η τελευταία μου διοργάνωση», τόνισε.

Όσο για το τι του προσφέρει η «σκουάντρα ατζούρα»; «Μου δίνει την ευκαιρία να επιστρέψω στην Ευρώπη να ξαναδώ τους παίκτες μου, να βρω μία οικογένεια για τον εαυτό μου και παρότι δεν έχουμε κερδίσει κάτι και στις καλές και στις κακές στιγμές σαν ομάδα είμαστε ενωμένοι».

Αναφορικά με τις βλέψεις της Ιταλίας, κρατά χαμηλά την μπάλα. «Θα πρέπει να σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν πρέπει να πιστέψουμε ότι ήδη έχουμε προκριθεί στην Τουρκία. Πλέον πρέπει να κοιτάμε μόνο το Ισραήλ που θα παίζει στην έδρα του και θα είναι δύσκολο ματς. Υπάρχουν καλές ομάδες, αλλά αυτές με την καλύτερη χημεία θα πάνε καλά. Η Γαλλία και η Σερβία παίζουν καλά, φυσικά υπάρχει και η Ισπανία. Σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές, όλες οι ομάδες είναι σχεδόν ισοδύναμες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x