Eurobasket

Μπαζάρεβιτς: «Παλεύαμε με τους δαίμονές μας αλλά βγήκαμε καλύτεροι»

Μπορεί η Ρωσία να έμεινε εκτός βάθρου, αλλά ο Σεργκέι Μπαζάρεβιτς θεωρεί πως η ομάδα του θα βγει καλύτερη από αυτό το Ευρωμπάσκετ.

Αποστολή στην Πόλη, Χρήστος Ρομπόλης

«Συγχαρητήρια στην Ισπανία. Ίσως να μην περίμενε να παίξει στον μικρό τελικό, αλλά άξιζε τη νίκη. Στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε πολύ καλά. Μπορεί ο λόγος που έβγαλα στους παίκτες να παραήταν μεγάλος. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου και να ευχαριστήσω την ομοσπονδία που μου έδωσε την ευκαιρία. Έμαθα πολλά για το μπάσκετ και τον εαυτό μου από αυτή τη διαδικασία. Ήταν ένα δύσκολο ταξίδι από την αρχή, παλεύαμε με τους δαίμονές μας και ελπίζω πως θα βγούμε καλύτεροι από αυτό το Ευρωμπάσκετ τόσο σαν παίκτες ή προπονητές, όσο και σαν άνθρωποι», δήλωσε ο Ρώσος ομοσπονδιακός τεχνικός μετά την ήττα με 93-85 από την Ισπανία στον μικρό τελικό.

Ο Σέμεν Αντόνοφ από πλευράς παικτών είπε: «Ήταν ένα όμορφο ταξίδι. Ίσως δεν είχαμε άλλες δυνάμεις. Βρεθήκαμε πίσω με μεγάλη διαφορά, αλλά στο τέλος ήταν στο χέρι μας να κερδίσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους όλης της ομάδας τον κόσμο μας που μας ακολούθησε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x