Eurobasket

Μουλαομέροβιτς: «Γι’ αυτό έκοψα τον Ζίζιτς για το Ευρωμπάσκετ»

Τον λόγο για τον οποίο «έκοψε» τον Άντε Ζίζιτς από την προεπιλογή της Κροατίας, ενόψει του Ευρωμπάσκετ, εξήγησε ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς.

Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε η είδηση ότι ο Άντε Ζίζιτς «κόπηκε» από την προεπιλογή της Κροατίας, ενόψει του Ευρωμπάσκετ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νταμίρ Μουλαομέροβιτς, εξήγησε την απόφαση αυτή, λέγοντας ότι ο νέος σέντερ της Αναντολού Εφές έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Ίβιτσα Ζούμπατς και τελικά πήρε τον ψηλό των Κλίπερς.

«Ο Ζίζιτς είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και πολύ καλό παιδί, αλλά εκείνος και ο Ζούμπατς έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Έτσι, πήρα την απόφαση να πάρω τον Ζούμπατς τώρα. Θα έχουμε τρεις παίκτες στο “5”. Θα είναι ο Μάτκοβιτς, ο οποίος είναι το μέλλον της εθνικής ομάδας και θα πρωταγωνιστεί είτε είμαι στον πάγκο εγώ, είτε άλλος προπονητής. Φυσικά, θα παίξει και ο Σάριτς ως “5”, ο οποίος μπορεί να δώσει ποικιλία στην επίθεση και μπορεί να παίξει καλή άμυνα», δήλωσε αρχικά ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς.

Όσον αφορά το «κόψιμο» του Ντράγκαν Μπέντερ: «Ο Μπέντερ έκανε καλή προετοιμασία τον Ιούνιο και επίσης είναι ένας παίκτης που τον περιμένουμε στο μέλλον. Όμως, έρχεται από έναν σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε εκτός και είμαι σίγουρος ότι οι προπονήσεις που κάναμε μαζί, του έκαναν καλό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x