Eurobasket

Μεσίνα για τα προκριματικά της FIBA: «Είναι εξευτελισμός»!

Πολύ έντονη κριτική στην απόφαση της FIBA, για διεξαγωγή προκριματικών στα μέσα της σεζόν, άσκησε ο Ετόρε Μεσίνα, ο οποίος έκανε λόγο για… εξευτελισμό.

Ντροπή και εξευτελισμό του μπάσκετ χαρακτήρισε ο Ετόρε Μεσίνα τη διεξαγωγή προκριματικών των εθνικών ομάδων στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου, με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Ιταλίας να προσθέτει πως κανείς δεν ζήτησε τη γνώμη τόσο των παικτών, όσο και των τεχνικών για κάτι τέτοιο.

«Είναι λυπηρό. Αν εργάζεσαι στο ΝΒΑ ή την Ευρωλίγκα, είσαι εκτός από τις διοργανώσεις των εθνικών ομάδων. Όλοι οι προπονητές και οι παίκτες σκέφτονται το ίδιο, αλλά δεν υπάρχει χώρος για εκείνους, ώστε να πάρουν τις αποφάσεις τους. Θα παρακολουθήσω και θα υποστηρίξω την Ιταλία από την τηλεόραση», δήλωσε αρχικά ο Ετόρε Μεσίνα σε σχετική ερώτηση για την απουσία αρκετών παικτών και προπονητών στα προκριματικά του χειμώνα και πρόσθεσε:

«Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω πιο σκληρά λόγια. Είναι ντροπιαστικό για τις Ομοσπονδίες, καθώς θα πουν σε ένα γκρουπ παικτών αν πάρουν την πρόκριση: “Σας ευχαριστούμε, αλλά κάποιοι που είναι θεωρητικά πιο καλοί από εσάς θα πάνε στη διοργάνωση”. Αυτό είναι εξευτελισμός. Απλά, αναρωτιέμαι ποιο θα είναι το επόμενο βήμα αυτού του ευφυέστατου μυαλού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x