Eurobasket

Μάλτση: «Θέλουμε να καθιερωθεί στο μυαλό του Έλληνα φιλάθλου το μπάσκετ γυναικών»

Η Εβίνα Μάλτση μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το Ευρωμπάσκετ γυναικών, του οποίου αποτελεί πρέσβειρα, αλλά και για το Navarino Challenge 2024 που έρχεται να προσφέρει μεγάλες αθλητικές στιγμές.

Την προσπάθεια να καθιερωθεί στο μυαλό του μέσου Έλληνα το μπάσκετ γυναικών, αλλά και η δυνατότητα να παρακολουθούν όλοι τα παιχνίδια, όποτε είναι εφικτό αυτό, συνεχίζει με μεγάλη ένταση η Εβίνα Μάλτση, μιλώντας γι’ αυτό στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Η κορυφαία Ελληνίδα παίκτρια μπάσκετ έκανε κουβέντα με τους «Μπάσχετους», Χρήστο Ρομπόλη και Παναγιώτη Κεφαλά, αναφορικά με το τιμητικότατο ρόλο της πρέσβειρας του Eurobasket γυναικών και είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι μεγάλο στοίχημα για εμένα. Ξέρω πώς είναι να γίνεται μια τέτοια διοργάνωση στη χώρα. Είμαι σίγουρη ότι θα πετύχουμε το στόχο μας. Αυτό θ’ αποτελέσει την αρχή για να χτιστεί ένα οικοδόμημα γύρω από το μπάσκετ γυναικών.

Με περισσότερα παιδιά και μεγαλύτερη προβολή. Το μπάσκετ γυναικών βρισκόταν πάντοτε στην αφάνεια. Θέλουμε να καθιερωθεί στο μυαλό του μέσου Έλληνα ότι μπορεί να παρακολουθεί μπάσκετ γυναικών»
.

Όσο για το Navarino Challenge 2024, όπου στις 18-20 Οκτωβρίου ο αθλητισμός θα έχει την τιμητική του, η Εβίνα Μάλτση είχε να πει:

«Παίζουμε να το απολαύσουμε. Ελπίζουμε να περάσουν τα παιδιά ωραία και να έχουν ωραία ανάμνηση κάθε φορά που μιλούν για μπάσκετ. Είναι πολύ τιμητική η πρόσκληση που μου κάνουν κάθε χρόνο. Είναι η 4η χρονιά μου. Πρόκειται για ίσως το καλύτερο αθλητικό γεγονός στην Ευρώπη. Σε έναν εκπληκτικό χώρο. Κάθε φορά δεν χορταίνω να κάνω βόλτες στο Costa Navarino. Μπορείς να κάνει ποδήλατο, να κολυμπήσεις, να πάρεις μέρος σε αθλήματα όπως το Survivor».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x