Eurobasket

Κολέ: «Ο Ερτέλ μάς πήρε στην πλάτη του. Θέλουμε την πρώτη θέση»

Ο Βενσάν Κολέ εξήρε την απόδοση του Τομάς Ερτέλ στη δύσκολη νίκη επί της Σλοβενίας και ζήτησε νίκη απέναντι στη Σλοβενία για να είναι η ομάδα του πρώτη στο γκρουπ του Ελσίνκι.

Αποστολή στο Ελσίνκι, Χρήστος Ρομπόλης

«Αρχίσαμε πολύ άσχημα το ματς, η Πολωνία ήταν πολύ επιθετική κι εμείς παίζαμε πολύ αργά, ενώ δεν βάλαμε και τα μακρινά σουτ. Στη συνέχεια βελτιωθήκαμε κάπως, αλλά όποτε πλησιάζαμε κάναμε λάθη. Το καλό για μας είναι πως μείναμε κοντά, προσπαθήσαμε βήμα-βήμα να πλησιάσουμε και το -8 στο ημίχρονο δεν ήταν άσχημο για την εικόνα μας. Στο δεύτερο μέρος συνεχίσαμε την προσπάθεια και ο Ερτέλ μάς πήρε στις πλάτες του. Ο Σεραφέν και ο Ντιαό ήταν επίσης πολύ καλοί και τελειώσαμε πολύ καλύτερα από ό,τι αρχίσαμε. Πλέον έχουμε εξασφαλίσει την πρόκριση κι αυτό είναι πολύ σημαντικό», τόνισε ο Γάλλος τεχνικός.

Για τον αγώνα της Τετάρτης με τη Σλοβενία είπε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ξέρουμε πως αν κερδίσουμε με πάνω από τρεις πόντους θα είμαστε πρώτοι στον όμιλο και θέλουμε τη νίκη. Δεν ξέρω αν είμαστε φαβορί ή αουτσάιντερ, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι, γιατί η Σλοβενία παίζει πολύ καλά από την αρχή του τουρνουά και έχει αυτοπεποίθηση».

Ο Τομάς Ερτέλ είπε με τη σειρά του: «Είχαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Στο πρώτο ήμασταν πολύ κακοί, αλλά στο δεύτερο μέρος βγάλαμε χαρακτήρα. Αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας θα πρέπει να παίξουμε όπως στο τέλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x