Eurobasket

Κιριλένκο: «Ξέρει να αποδίδει υπό πίεση η Ελλάδα»

Ο Αντρέι Κιριλένκο εξήρε την Εθνική εν όψει της αναμέτρησης με τη Ρωσία κάνοντας ειδική αναφορά στην εμπειρία μεγάλων αγώνων που έχουν οι παίκτες της.

Ψυχραιμία και καθαρό μυαλό θα χρειαστεί η Ρωσία απέναντι στην έμπειρη ελληνική ομάδα στον αποψινό προημιτελικό, όπως δήλωσε ο Αντρέι Κιριλένκο.

Αποστολή στην Πόλη, Χρήστος Ρομπόλης

«Η ελληνική ομάδα έχει πλούσια εμπειρία. Ο Σλούκας, ο Καλάθης, ο Πρίντεζης, ο Παπανικολάου, ο Παππάς, ο Μπουρούσης, ο Αντετοκούνμπο έχουν μεγάλο ρόλο στις ομάδες τους. Άρα ξέρουν πώς να αποδίδουν στο μέγιστο υπό πίεση και να αντιλαμβάνονται το μομέντουμ για να κερδίσουν τον αντίπαλο. Αν πετύχουν 2-3 συνεχόμενα καλάθια μετά ζεσταίνονται και τρέχουν», δήλωσε ο πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας και μεγάλος παλαίμαχος άσος.

«Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να παίξουμε με την ίδια ψυχραιμία που είχαμε και απέναντι στην Κροατία. Όταν έχεις αυτοέλεγχο και αντιδράς σωστά σε μικρές αναποδιές δεν εκνευρίζεσαι, δεν χάνεις το μυαλό σου και δεν τα βάζεις με τους διαιτητές. Εμείς δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε τέτοιες συνθήκες. Κόντρα στη Ρωσία όλο το γήπεδο ήταν εναντίον μας, αλλά νικήσαμε. Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος μας θα είναι δίπλα μας και τους ευχαριστούμε που υποστηρίζουν την ομάδα μας», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x