Eurobasket

Κιριλένκο: «Η Ρωσία είναι ήδη κερδισμένη»

Ήδη κερδισμένη θεωρεί την εθνική Ρωσίας, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Αντρέι Κιριλένκο σε δηλώσεις που παραχώρησε με αφορμή την αναμέτρηση κόντρα στην Ελλάδα την ερχόμενη Τετάρτη (13/9, 18:45).

Ως ένα παράδειγμα για το πώς μπορεί να αποδώσει πραγματικά η Εθνική Ρωσίας χαρακτήρισε την νίκη-πρόκριση κόντρα στην Κροατία, ο Αντρέι Κιριλένκο.

Ο πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας με αφορμή την αναμέτρηση της Τετάρτης (13/9, 18:45) κόντρα στην Ελλάδα είπε πως η Ρωσία έχει βγει ήδη κερδισμένη από την μέχρι τώρα πορεία της στο Ευρωμπάσκετ και πως αποδίδει σπουδαίο μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν υπάρχει μεταμόρφωση. Παίζουμε το ίδιο μπάσκετ. Απλώς, παίζουμε για 40 λεπτά. Ήμασταν από την αρχή πολύ προσεκτικοί. Στα ματς των ομίλων, υπήρχαν διαστήματα που χάναμε τη συγκέντρωσή μας. Μας κυρίευαν τα συναισθήματα. Το ματς με την Κροατία όμως ήταν ένα παράδειγμα για το πώς μπορεί να παίζει η Εθνική Ρωσίας όταν μένει πειθαρχημένη μέχρι τέλους.

Η ομάδα έχει βγει ήδη κερδισμένη στο Eurobasket. Παίζουμε σπουδαίο μπάσκετ. Δείχνουμε ότι έχουμε ομάδα. Υπάρχει μία σωστή προσέγγιση σχετικά με το τι είναι η Εθνική ομάδα για τη χώρα. Αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό από τους ίδιους τους αγώνες. Δεν παίζουμε μόνο για τους οπαδούς, αλλά και για τις νεότερες γενιές. Μεγαλώνουν τα νέα παιδιά και βλέπουν τη σωστή νοοτροπία στην εκπροσώπηση της χώρας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x