Eurobasket

Κασελάκης στον ΣΠΟΡ FM: «Προτιμώ Κροατία για αντίπαλο. Είναι ευκαιρία να περάσουμε στην 4άδα»

Αν και καλύτερη ομάδα από τη Ρωσία ο Λεωνίδας Κασελάκης προτιμά την Κροατία ως αντίπαλο για την Εθνική μας στους «8» του Ευρωμπάσκετ 2017.

Την Κροατία προτιμά ως αντίπαλο της Εθνικής μας στους «8» του Ευρωμπάσκετ ο Λεωνίδας Κασελάκης όπως ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«θα ήθελα να μας λογαριάζουν ακόμη ως αουτσάιντερ. Η Ρωσία είναι σοβαρή ομάδα αλλά ένα κλικ πιο κάτω από τη Κροατία. Η ομάδα μας όμως είναι σε καλό μομέντουμ και είναι ικανή να περάσει στην 4άδα», ανέφερε.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Λεωνίδα Κασελάκη στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για την κριτική που ασκήθηκε και εάν αυτή επηρέασε τους διεθνείς:

«Οι παίκτες και όλοι τα μαθαίνουν όλα. Ο,τι γράφεται υπερβολικό ή μη τ διαβάζουν. Πως δεν έπαιξε η ομάδα στην πρώτη φάση καλά είναι κάτι γνωστό. Δημιούργησε πίεση και φτάσαμε σε σημείο να προσβάλουν κάποιους παίκτες που έχουν προσφέρει. Οι παίκτες αυτοί ξέρουν να διαχειρίζονται το κακό και το καλό αποτέλεσμα. Αλλά σίγουρα επηρεάζονται. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις σε ήμερες μεγάλης αμφισβήτηση είναι να μην μιλάς.

Για το στοιχείο που έπαιξε ρόλο στο χθεσινό ματς:

Η Ελλάδα πήγε χωρίς πίεση γιατί είχε γνωρίσει την απαξίωση από τη χώρα της και δεν είχε κάτι να χάσει από την άποψη αυτή. Οι Λιθουανοί όμως είχαν πίεση. Το μόνο που έκαναν με τις αρνητικές κρίσεις κατά του προπονητή ήταν να συγκεντρώσουν και να συσπειρώσουν τους παίκτες μας. Οι παίκτες μας ήταν έτοιμοι και για να τελειώσει η διοργάνωση αλλά και έτοιμοι να τα δώσουν όλα. Ο Κώστας Μίσσας είναι ένας προπονητής που έχει πετύχει πολλά και δεν μπορούμε να κρίνουμε αν ξέρει μπάσκετ ή όχι. Είναι αστεία. Χθες φάνηκε οτι σημασία έχει με τι και πόσο αποφασιστικότητα θα παίξεις σε ένα ματς.

Εάν παίζει τόσο μεγάλη σημασία το πλάνο σε ένα ματς μπάσκετ:

Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο γιατί αυτό θα βγει. Αλλά θα πρέπει και οι παίκτες να το στηρίξουν. Χθες έβλεπες ότι η συγκέντρωση ήταν απόλυτη και τα παιδιά έβγαλαν μαχητικότητα. Έχουμε πράγματα να πάρουμε και από παίκτες που δεν έχουν φανεί μέχρι τώρα.

-Ποια προτιμά ως αντίπαλο της Εθνικής:

Θα έλεγα Κροατία. Γιατί θα ήθελα να μας λογαριάζουν ακόμη ως αουτσάιντερ. Η Ρωσία είναι σοβαρή ομάδα αλλά ένα κλικ πιο κάτω από τη Κροατία. Η ομάδα μας όμως είναι σε καλό μομέντουμ και είναι ικανή να περάσει στην 4άδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x