Eurobasket

Με Λορέντζο Μπράουν η προεπιλογή της Ισπανίας για το Ευρωμπάσκετ!

Ο Λορέντζο Μπράουν συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας της Ισπανίας, ενόψει του Ευρωμπάσκετ!

Την προεπιλογή της εθνικής ομάδας της Ισπανίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ ανακοίνωσε ο Σέρτζιο Σκαριόλο.

Το όνομα που προκαλεί αίσθηση είναι αυτό του Λορέντζο Μπράουν, ο οποίος πρόσφατα απέκτησε διαβατήριο και μπορεί να αγωνιστεί ως νατουραλιζέ. Αυτό σημαίνει, πως ο έμπειρος κόουτς επέλεξε για τη συγκεκριμένη θέση τον νέο γκαρντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, αντί των Νίκολα Μίροτιτς και Σερζ Ιμπάκα.

Από ‘κει και πέρα, στην προεπιλογή βρίσκονται οι ΝΒΑers Ουσμάν Γκαρούμπα και Χουάντσο και Γουίλι Ερνανγκόμεθ και από τη Ρεάλ Μαδρίτης οι Αλμπέρτο Αμπάλδε, Ρούντι Φερνάντεθ, Σέρχιο Γιουλ και ο νεαρός Χουάν Νούνιεθ.

Επίσης, στη λίστα δεν υπάρχει παίκτης από την Μπαρτσελόνα, ενώ κανονικά συμπεριλήφθηκε και ο Κίνο Κολόμ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην ΑΕΚ και από την επόμενη θα φορά τη φανέλα της Τζιρόνα.

Στο μεταξύ, η συμμετοχή των Αλμπέρτο Αμπάλδε και Ουσμάν Γκαρούμπα είναι αμφίβολη, καθώς αμφότεροι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Αναλυτικά οι 22 της προεπιλογής: Αλμπέρτο Αμπάλδε, Έκτορ Αλδερέτε, Τζόναθαν Μπαρέιρο, Νταρίο Μπριθουέλα, Λορέντζο Μπράουν, Κίνο Κολόμ, Αλμπέρτο Ντίαθ, Χάιμε Φερνάντεθ, Ρούντι Φερνάντεθ, Ουσμάν Γκαρούμπα, Φραν Γκέρα, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Γουίλι Ερνανγκόμεθ, Σέρχιο Γιουλ, Τσάβι Λόπεθ-Αροστέγι, Χουάν Νούνιεθ, Τζοέλ Πάρα, Χάιμε Πραντίγια, Σέμπας Σάιθ, Μικέλ Σαλβό, Γιανκουμπά Σίμα, Σάντι Γιούστα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x