Eurobasket

Η… πυροσβεστική παρέμβαση του Πρίντεζη πριν τον «τελικό» με την Πολωνία

Το χειρότερο δυνατό κλίμα επικρατούσε στην Εθνική ομάδα, πριν τον «τελικό» με την Πολωνία, με τον Γιώργο Πρίντεζη να παίζει τον ρόλο του… πυροσβέστη μετά τη βαριά ήττα από τη Φινλανδία.

Βαρύ κι ασήκωτο ήταν το κλίμα στην Εθνική ομάδα μετά τον διασυρμό από τη Φινλανδία, αλλά και με αφορμή τις δηλώσεις των Θανάση Αντετοκούνμπο και Ιωάννη Παπαπέτρου μετά από αυτή, που έριξαν ακόμη περισσότερο... λάδι στη φωτιά. Μάλιστα, η κόντρα των δύο διεθνών συνεχίστηκε ακόμη και στο… πούλμαν που μετέφερε την αποστολή στο ξενοδοχείο και εκεί ήταν η στιγμή να… πατήσει πόδι ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού και «παλιοσειρά» του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έπαιξε τον ρόλο του «πυροσβέστη» και έβαλε τα πράγματα στην θέση τους, καθώς με τον δικό του τρόπο έβαλε τέλος στην κοκορομαχία των δύο… νέων.

Την επόμενη ημέρα το πρωί, ανήμερα του «τελικού» με την Πολωνία, οι διεθνείς τα είπαν στο ξενοδοχείο, όπου εκτός από τον 32χρονο φόργουορντ, συνομιλητής ήταν και η άλλη «παλιοσειρά», Γιάννης Μπουρούσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x