Eurobasket

Γκετσεβίτσιους: «Πέρασα καλά στην Ελλάδα. Ελπίζω να περάσουμε»

Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους μπορεί να μην έκανε σπουδαία καριέρα στον Ολυμπιακό, κρατά όμως τις ευχάριστες στιγμές και ελπίζει σε πρόκριση στους «16» για τη Λιθουανία απέναντι στην Ελλάδα.

Κατέκτησε Ευρωλίγκα, έκανε φίλους και γενικά πέρασε καλά στη θητεία του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, αλλά για το Σαββατόβραδο σκέφτεται μόνο νίκη της Λιθουανίας στους «16» του Ευρωμπάσκετ.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη, Χρήστος Ρομπόλης

«Ελπίζω να μου ξαναφέρει γούρι αυτό το γήπεδο», αναφέρει ο «Γκέτσε».

«Το σύστημα είναι έτσι που δεν μετρά τι έκανες στην πρώτη φάση κι αν θες να συνεχίσεις θα πρέπει να αποκλείσεις καλές ομάδες. Θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι που θα κρίνει ποιος θα προχωρήσει παραπέρα και ποιος θα επιστρέψει στην πατρίδα του. Ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί που θα συνεχίσουμε», προσθέτει ο σούτινγκ γκαρντ της Σαραγόσα.

Όσο για τους Έλληνες φίλους του; «Ο Πρίντεζης ήταν συγκάτοικός μου. Οι Έλληνες είναι ευχάριστος λαός και βρήκαμε γρήγορα σημείο επικοινωνίας. Πέρασα πολύ καλά εκείνη την περίοδο, αλλά κατακτήσαμε και τίτλους, κάτι που έκανε την εμπειρία ακόμη πιο ευχάριστη Συνάντησα και τώρα κάποιους παίκτες στο ξενοδοχείο και μιλήσαμε λίγο», αναφέρει για να καταλήξει: «Η μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα σε Έλληνες και Λιθουανούς είναι πως εκείνοι είναι πιο ζεστοί στη ζωή τους, πιο εκδηλωτικοί στα αισθήματά τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x