Eurobasket

Γκασόλ: «Εξωπραγματικό αυτό που έκανα, να κατακτήσουμε το Eurobasket»

Ως εξωπραγματικό χαρακτήρισε ο Πάου Γκασόλ το γεγονός ότι βρίσκεται πλέον μόνος πρώτος στην κορυφή της λίστας με τους κορυφαίους σκόρερ στην ιστορία του Ευρωμπάσκετ.

Ένα μοναδικό επίτευγμα, το οποίο τον καθιστά ζωντανό-θρύλο του μπάσκετ, κατάφερε να πραγματοποιήσει στην αναμέτρηση της Ισπανίας κόντρα στην Ουγγαρία ο Πάου Γκασόλ.

Συγκεκριμένα ο σέντερ των Σαν Αντόνιο Σπερς κατάφερε να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία του Ευρωμπάσκετ.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο 37χρονος παίκτης με αφορμή την απίστευτη επιτυχία του δήλωσε τα εξής:

«Είμαι πολύ ευγνώμων που κατάφερα να κάνω κάτι τόσο εξωπραγματικό! Αυτό σημαίνει πως έχω καταπληκτικούς προπονητές, ήμουν μέρος σπουδαίων ομάδων και αυτά είναι πράγματα για τα οποία είμαι ευγνώμων. Είμαστε εδώ για να παίρνουμε πρωταθλήματα και μετάλλια. Αυτός είναι ο στόχος μας! Να προχωράμε μπροστά και να ερχόμαστε όλο και πιο κοντά στον στόχο μας. Είναι ωραίο όλο αυτό, αλλά είμαστε εδώ για να κατακτήσουμε το Eurobasket» ενώ για το γεγονός πως κατάφερε να αφήσει πίσω του παίκτες όπως ο Τόνι Πάρκερ και ο Ντιρκ Νοβίτσκι προσέθεσε: «ο Τόνι και ο Ντιρκ είναι εκ των σπουδαίων παικτών στο διεθνές μπάσκετ. Είναι ειλικρινά πολύ ωραίο να είσαι στην ελίτ μαζί τους. Είναι τιμή μου και είμαι πολύ περήφανος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x