Eurobasket

Γκασόλ: «Δεν υπάρχει εθνική ομάδα χωρίς τον Ναβάρο»

Παίκτης-σύμβολο για την εθνική Ισπανίας χαρακτήρισε τον Χουαν Κάρλος Ναβάρο ο Μαρκ Γκασόλ, σχολιάζοντας το ενδεχόμενο απόσυρσης του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ως έναν παίκτη που το όνομα του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την εθνική Ισπανίας, χαρακτήρισε τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο ο Μαρκ Γκασόλ, σχολιάζοντας την πιθανότητα απόσυρσης του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά το τέλος του Ευρωμπάσκετ.

Παράλληλα, μίλησε για την απουσία του Σέρχιο Γιουλ, αποκαλύπτοντας πως μαζί με τον συγκάτοικό του στο δωμάτιο Σαν Εμετέριο έχουν κρεμασμένη στο δωμάτιο τους μία φανέλα του γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ενδεχόμενο απόσυρσης του Κάρλος Ναβάρο:
«Δεν μπορεί να υπάρξει αποστολή εθνικής ομάδας χωρίς τον Ναβάρο. Για εμένα το μπάσκετ σημαίνει να βρίσκομαι δίπλα στο Χουάν Κάρλος. Έτσι ένιωθα από όταν ο Πάου ήταν 17 ετών και γυμναζόταν μαζί του. Είκοσι χρόνια μετά και παραμένει ειλικρινής, πρόσχαρος, πάντα βάζει την ομάδα πρώτη. Είναι ένα ξεχωριστό άτομο και δεν υπάρχουν πολλοί σαν και αυτόν».

Για την απουσία του Σέρχι Γιουλ:
«Θα μας προκαλέσει πολλά συναισθήματα η κατάκτηση του τροπαίου. Εγώ και ο Σαν Εμετέριο έχουμε τη φανέλα του Γιουλ κρεμασμένη στο δωμάτιο μας. Τον σκεφτόμαστε κάθε ημέρα, τον νιώθουμε πολύ κοντά του και μας λείπει. Ο Σέρχιο είναι βασικό μέλος της οικογένειάς μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x