Eurobasket

Φουλ Ευρωμπάσκετ σήμερα

Για πρώτη φορά από την έναρξη του Ευρωμπάσκετ η σημερινή μέρα περιλαμβάνει δράση σε όλους τους ομίλους.

Μπορεί το ελληνικό ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στον αγώνα της Ελλάδας με τη Γαλλία (ΕΡΤ1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sportfm.gr), αλλά το μενού του Σαββάτου περιλαμβάνει φουλ δράση και στους τέσσερις ομίλους του Ευρωμπάσκετ.

Αποστολή στο Ελσίνκι, Χρήστος Ρομπόλης

Για το γκρουπ του Ελσίνκι, πρόγευση του αγώνα της Ελλάδας αποτελεί η συνάντηση των δύο θεωρητικά ασθενέστερων ομάδων του ομίλου που έκαναν εκκίνηση με ήττες, της Πολωνίας με την Ισλανδία στις 13:45 (ΕΡΤ2). Η μέρα ολοκληρώνεται με τον αγώνα της οικοδέσποινας Φινλανδίας με τη Σλοβενία (20:00, ΕΡΤ2), που θα διεκδικήσουν το 2/2.

Στον δεύτερο όμιλο, στο Τελ Αβίβ, Γεωργία και Γερμανία φιλοδοξούν να διπλασιάσουν τις νίκες τους (15:45), ενώ η Ιταλία έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Ουκρανία (18:30). Ισραήλ και Λιθουανία (21:30) στο τελευταίο ματς της ημέρας θα προσπαθήσουν να συνέλθουν από το κάζο της πρεμιέρας.

Για τον τρίτο όμιλο, στο Κλουζ, το Μαυροβούνιο μετά το διασυρμό από την Σερβία αναμετράται με την Ουγγαρία που πάλεψε ως το τέλος με την Κροατία (15:00). Η Ισπανία δεν αναμένεται να έχει πρόβλημα να φτάσει στο 2/2 κόντρα στην Τσεχία (17:45), ενώ το πρόγραμμα κλείνει ο αγώνας της Κροατίας με τη γηπεδούχο πλην όμως αδύναμη Ρουμανία (20:30).

Τέλος, για το τέταρτο γκρουπ στην Κωνσταντινούπολη, η Λετονία που ήταν πολύ ανταγωνιστική με τη Σερβία, έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στο Βέλγιο (14:15). Ακολουθεί το… ορθόδοξο ζευγάρι της Ρωσίας με τη Σερβία (17:00, ΕΡΤ2) και το μενού ολοκληρώνεται με τη γηπεδούχο Τουρκία απέναντι στην αδύναμη Μεγάλη Βρετανία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x