Eurobasket

Φλέμινγκ: «Έβαλε απίστευτα σουτ ο Μαρκ»

Ο Κρις Φλέμινγκ, αλλά και ο Ρόμπιν Μπέντσινγκ εστίασαν στη φοβερή εμφάνιση του Μαρκ Γκασόλ μετά την ήττα της Γερμανίας από την Ισπανία στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη, Χρήστος Ρομπόλης

«Οι παίκτες μου ήταν έτοιμοι να παίξουν και το έδειξαν. Η Ισπανία μετά το πρώτο δεκάλεπτο βελτίωσε την άμυνά της και μας δυσκόλεψε πολύ. Ο Μαρκ Γκασόλ έβαλε κάποια απίστευτα σουτ. Τι να πω, είναι μεγάλος παίκτης και έκανε μεγάλες φάσεις. Δεν μπορούσαμε να τον σταματήσουμε», τόνισε ο Αμερικανός προπονητής της Γερμανίας και πρόσθεσε: «Είμαι περήφανος για τον τρόπο που πάλεψαν οι παίκτες μου. Στα τρία χρόνια που είμαι στον πάγκο της ομάδας αυτή η μαχητικότητα ήταν το σήμα κατατεθέν μας. Είμαστε απογοητευμένοι με τον αποκλεισμό, αλλά αυτή η γενιά έχει όλα τα φόντα να κάνει μεγαλύτερα πράγματα στο μέλλον και σίγουρα θα γίνεται καλύτερη συνεχώς. Θα χρειαστεί να έρχονται όλοι οι παίκτες μας, αλλά σίγουρα χτίζουμε κάτι καλό τα τελευταία χρόνια και πλησιάζουμε εκεί που θέλουμε».

Από την πλευρά του, ο πάουερ φόργουορντ της γερμανικής ομάδας, Ρόμπιν Μπέντσινγκ, είπε: «Συγχαρητήρια στην Ισπανία, άξιζε να κερδίσει. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Είχαμε σκαμπανεβάσματα, αλλά παλέψαμε όλα τα παιχνίδια και δείξαμε χαρακτήρα. Σήμερα κάναμε κάποια λάθη που επέτρεψαν στην Ισπανία να ξεφύγει. Τα μακρινά σουτ του Μαρκ Γκασόλ μάς έκαναν ζημιά. Όμως είναι σπουδαίος παίκτης και η Ισπανία είναι μεγάλη ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x