Eurobasket

Φιλική νίκη της Γαλλίας κόντρα στη Γερμανία

Πανέτοιμη ενόψει της έναρξης του προσεχούς Ευρωμπάσκετ έδειξε η Γαλλία, επικρατώντας της Γερμανίας με 85-79 στο τελευταίο της φιλικό πριν την έναρξη του τουρνουά.

Θετικό πρόσημο είχε η πρόβα-τζενεράλε της Γαλλίας λίγες μέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της για το προσεχές Ευρωμπάσκετ.

Οι ''τρικολόρ'' παρά το γεγονός πως παρατάχθηκαν στο φιλικό κόντρα στην Γερμανία με… δεκάδα κατάφεραν να επικρατήσουν έστω και δύσκολα με 85-79. Βασικός υπεύθυνος για το τελικό αποτέλεσμα δεν μπορούσε να είναι άλλος από τον Νάντο Ντε Κολό.

Ο ηγέτης των Γάλλων ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 20 πόντους και 3 ασίστ, ενώ στο πλευρό του ήταν και ο γκαρντ της Μπαρτσελόνα, Τομάς Ερτέλ ο οποίος είχε 14 πόντους και 3 ασίστ. Αντίθετα σε… ρηχά νερά κινήθηκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων», Κιμ Τίλι με μόλις 3 πόντους και 1 ασίστ.

Από την μεριά των ''πάντσερ'' ξεχώρισε ως συνήθως ο Ντένις Σρέντερ με 23 πόντους και 2 ασίστ, ενώ πολύτιμες βοήθειες προσέφερε ο Γιοχάν Βόιγκτμαν με 11 πόντους και 7 ριμπάουντ.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x