Eurobasket

Βοροντσέβιτς: «Δεν πρέπει να επικεντρωθείς σε μόνο έναν παίκτη της Ελλάδας…»

Ως μία καλή ομάδα με αρκετούς πρωταγωνιστές είναι η Ελλάδα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αντρέι Βοροντσέβιτς μετά τη νίκη της Ρωσίας επί της Κροατίας.

Θα ήταν λάθος για τη Ρωσία να επικεντρωθεί σε έναν μόνο παίκτη της Ελλάδας, στον προσεχή προημιτελικό του Ευρωμπάσκετ, σύμφωνα με τον Αντρέι Βοροντσέβιτς.

«Δεν το περιμέναμε. Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι όλοι μαζί. Όλοι έπαιξαν και έδωσαν αυτοπεποίθηση σε όλους. Όσοι ήρθαν από τον πάγκο έδωσαν ενέργεια και για εμάς όλα ξεκίνησαν από την άμυνα», είπε αρχικά ο Αντρέι Βοροντσέβιτς και στη συνέχεια ερωτήθηκε για τη δήλωση του Κώστα Μίσσα, ο οποίος ήθελε τη Ρωσία στα προημιτελικά:

«Αυτό είναι καλό. Και για τους δύο είναι καλό. Οι περισσότεροι παίκτες και από τις δύο ομάδες παίζουμε στην Ευρωλίγκα, οπότε γνωριζόμαστε. Άρα, ξέρεις τι να περιμένεις. Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και δεν θα είναι εύκολο και για τους δύο».

Για το ποιον παίκτη της Ελλάδας πρέπει να προσέξει η Ρωσία: «Όλους. Όλοι μπορούν να είναι ηγέτες στην Ελλάδα. Μπορεί κάποιοι να μην σκοράρουν πολύ, αλλά είτε να παίρνουν ριμπάουντ, είτε να πασάρουν. Η Ελλάδα έχει μία πολύ καλή ομάδα γενικά».

Για τη νίκη της Ελλάδας επί της Λιθουανίας: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Δεν το παρακολούθησα, αλλά είδα το αποτέλεσμα. Είναι δυνατή ομάδα η Ελλάδα, αλλά στο τουρνουά υπάρχουν γενικά καλές ομάδες. Όπως, η Γερμανία που νίκησε τη Γαλλία. Όταν παίζεις ομαδικά, τότε μπορεί να πετύχεις».

Για τον Σβεντ: «Είναι πολύ ταλαντούχος και ξέρει ότι πρέπει να παίξει και άμυνα. Χωρίς την άμυνα είναι δύσκολο για εμάς. Αλλά, όλοι το καταλαβαίνουμε αυτό. Πρέπει να σκοράρει, αλλά και εμείς τον στηρίζουμε. Του μιλάμε και του ζητάμε να πασάρει και να μην είναι ατομιστής και αυτό το κάνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x