Eurobasket

Εκ νέου… πυρά Αταμάν κατά FIBA

Ο Εργκίν Αταμάν για μία ακόμη φορά εξαπέλυσε... πυρά κατά της FIBA. Αυτή τη φορά για την ώρα διεξαγωγής του αγώνα κόντρα στην Γαλλία (10/9, 13:00) για τους 16'' του Ευρωμπάσκετ.

Ιδιαίτερα παράπονα εξέφρασε ο Εργκίν Αταμάν και κατηγόρησε ανοικτά της FIBA σχετικά με την ώρα διεξαγωγής του αγώνα με την Γαλλία στη (10/9, 13:00) φάση των ‘’16’’, μιλώντας περί σκοπιμότητας.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος κόουτς αναφέρθηκε για την ώρα της αναμέτρησης, υπογραμμίζοντας πως σκοπός της παγκόσμιας ομοσπονδίας (υπενθυμίζουμε ότι ορίστηκε στις 13:00) είναι να αποτρέψει τους φιλάθλους της γειτονικής χώρας να βρεθούν στο γήπεδο.

«Στόχος τους είναι να αποτρέψουν το κοινό της Τουρκίας να γεμίσει το γήπεδο λόγω της ώρας, είναι νωρίς. Παρόλα αυτά, πιστεύω ότι ο κόσμος θα δώσει το ‘’παρών’’ και θα γεμίσει τις κερκίδες με τούρκικες σημαίες».

Τέλος, πέταξε σπόντα στη FIBA, λέγοντας εμμέσως πλην σαφώς για οργανωμένο σχέδιο και δεν πρόκειται για αθώα λάθη.

«Δεδομένου τι έχουμε περάσει στη διοργάνωση και τι περιρρέουσα ατμόσφαιρα γύρω μας, βλέπω κρυφά κίνητρα παρά λάθη», ήταν τα λόγια του προπονητή της Αναντολού Εφές.

Yπενθυμίζουμε πως προ ημερών η Τουρκία πραγματοποίησε ένσταση για το αποτέλεσμα με τη Γεωργία, αφού από το ρολόι αφαιρέθηκαν δια μαγείας 22'', η οποία απορρίφθηκε από την FIBA σχετικά άμεσα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x