Eurobasket

Άρχισε τα… μαγικά ο Σρέντερ και τις νίκες η Γερμανία

Με κορυφαίο και με φόρα από τα παρκέ του NBA τον Ντένις Σρέντερ που πέτυχε 32 πόντους, η Γερμανία επικράτησε 75-63 της Ουκρανίας για τον δεύτερο όμιλο του Ευρωμπάσκετ.

Με τον καλύτερο τρόπο άρχισε τις υποχρεώσεις της στο Ευρωμπάσκετ η Γερμανία, καθώς όχι μόνο επικράτησε εύκολα της Ουκρανίας (75-63), αλλά είχε και σε εξαιρετική κατάσταση τον Ντένις Σρέντερ που είχε 32 πόντους.

Το ματς δεν άρχισε καθόλου καλά για τους Γερμανούς, αφού οι Ουκρανοί με όπλο την εκπληκτική τους άμυνα είχαν μπλοκάρει τους αντιπάλους τους, κλείνοντας την α’ περίοδο μπροστά στο σκορ με 16-9.

Ανάλογη ήταν η κατάσταση και στη β’ περίοδο, με τους Γερμανούς να βρίσκουν επιθετικά λύσεις, αφού ο Σρέντερ ανέβαζε ρυθμούς, αλλά η άμυνά τους δεν ήταν συνεπής, με τους Ουκρανούς να κλείνουν μπροστά στο ημίχρονο με 39-33.

Ωστόσο, στο β’ μέρος, η Γερμανία πάτησε… γκάζι, ταυτόχρονα «έσφιξε» την άμυνά της και με επιμέρους σκορ 25-8 έβαλε ουσιαστικό τέλος στο παιχνίδι και με το τελικό σκορ να κλείνει στο +12 (75-63) υπέρ των Γερμανών.

Τα δεκάλεπτα: 9-16, 33-39, 58-47, 75-63

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x