Γενικά

Δεν κατάλαβα; Ο Ντατόμε είναι καλύτερος από τον Παπανικολάου;

Ναι, στα γήπεδα, που έχουν γράψει ιστορία μύθοι του μπάσκετ, ο Μάικλ Τζόρνταν, ο Μάτζικ Τζόνσον, ο Λάρι Μπερντ, θα πάει να αγωνιστεί ένα ακόμη Ελληνόπουλο.

Ναι, στα γήπεδα, που έχουν γράψει ιστορία μύθοι του μπάσκετ, ο Μάικλ Τζόρνταν, ο Μάτζικ Τζόνσον, ο Λάρι Μπερντ, στα γήπεδα, που αγωνίζονται ακόμη κολοσσοί του αθλήματος, όπως ο ΛεΜπρον και ο Κόμπε, θα πάει να αγωνιστεί ένα ακόμη Ελληνόπουλο.

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν είναι πια Κωστάκης, είναι πλέον 24 ετών, έχει κάνει ήδη πολλά πράγματα στη μπασκετική του πορεία, αλλά τώρα έρχονται τα καλύτερα. Μετά από διαπραγματεύσεις, τηλέφωνα, προσφορές και μία επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία, ο διεθνής σμολ φόργουορντ θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για να φορέσει την φανέλα των Χιούστον Ρόκετς. Μία μετακίνηση, που έχει πολλές μεταφράσεις.

Η πρώτη έχει να κάνει με το ίδιο το παιδί. Ο Αρης τον έφερε στο προσκήνιο (όπως και τόσους άλλους), ο Ολυμπιακός τον πέρασε στο υψηλότερο επίπεδο, στην Μπαρτσελόνα ο «Παπ» έγινε πιο κοσμοπολίτης. Και άνοιξε ακόμη περισσότερο το μυαλό του, πηγαίνοντας και ζώντας μακριά από την πατρίδα του. Και πριν τον ευχαριστηθούν οι Καταλανοί, παίρνει το καπελάκι του και φεύγει για να ζήσει το όνειρο του ΝΒΑ. Το αν θα τα καταφέρει ή όχι εκεί, κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριά.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Τόλη Κοτζιά στο superbasket.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x