Γενικά

Έφερε τούμπα το Μαυροβούνιο με εκπληκτικό Καμπόκλο η Βραζιλία!

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα νοκ άου του Προολυμπιακού τουρνουά της Ρίγας έκανε η Βραζιλία, η οποία επικράτησε 81-72 και μάλιστα με ανατροπή του Μαυροβουνίου.

Με το... δεξί στο Προολυμπιακό τουρνουά της Ρίγας μπήκε η Βραζιλία!

Παρότι βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο του αγώνα, μένοντας πίσω με διψήφιες διαφορές που έφτασαν μέχρι και το -13, η «σελεσάο» κατάφερε να αντιστρέψει την κατάσταση χάρη στην εκπληκτική τέταρτη περίοδο που πραγματοποίησε (29-16 επμέρους σκορ), επικρατώντας με 81-72 του Μαυροβουνίου, στην πρεμιέρα του τουρνουά της Λετονίας.



Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Καμπόκλο, με τον ψηλό της Παρτίζαν να πραγματοποιεί τρομερή εμφάνιση με 25 πόντους και 12/15 εντός πεδιάς, έχοντας παράλληλα και 9 ριμπάουντ. Στους 17 πόντους και τα 6 ριμπάουντ έμεινε ο Χουέρτας.

Για το σύνολο του Μπόσκο Ράντονιτς, ξεχώρισαν οι Βούκσεβιτς (17π., 13ρ.) και Σιμόνοβιτς (15π., 6ρ.), χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να γλιτώσουν την ήττα για την εθνική τους ομάδα.




Να θυμίσουμε πως στον ίδιο όμιλο συμμετέχει και το Καμερούν, ενώ, στο δεύτερο γκρουπ της Λετονίας συμμετέχουν η διοργανώτρια χώρα, οι Φιλιππίνες και η Γεωργία.

Τα δεκάλεπτα: 15-23, 36-42, 52-56, 81-72.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x