Γενικά

Αυτός ο Παναθηναϊκός όλα τα μπορεί

Η ημιτελική σειρά με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, για τον Παναθηναϊκό. Μια εμφάνιση που αφήνει υποσχέσεις ενόψει τελικών και όλα αυτά σε μια δύσκολη έδρα.

Η ημιτελική σειρά με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, για τον Παναθηναϊκό. Μια εμφάνιση που αφήνει υποσχέσεις ενόψει τελικών και όλα αυτά σε μια δύσκολη έδρα, όπως είναι το «PAOK Sports Arena».

Το γεγονός πως η νίκη ήρθε τόσο εύκολα για τους «πράσινους» ήταν θέμα διάθεσης των παικτών του Σωτήρη Μανωλόπουλου. Αλλά και ευστοχίας. Όταν φτάνεις σε σημείο, άλλωστε να έχεις 13/16 σουτ σε ένα δεκάλεπτο, τότε μόνο με… αυτοκτονία μπορείς να χάσεις τη νίκη. Και στον Παναθηναϊκό δεν έχουν εμφανίσει αυτοκτονικές τάσεις, ιδίως μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Το 3-0 στη σειρά είναι πάρα πολύ σημαντική, από πολλές απόψεις. Αφενός διότι με δεδομένο το γεγονός πως η σειρά του Άρη με τον Ολυμπιακού οδηγήθηκε σε τέταρτο παιχνίδι, αφετέρου, διότι οι «πράσινοι» θα έχουν περισσότερο χρόνο να προετοιμαστούν και να ξεκουραστούν ενόψει των τελικών. Εκεί, άλλωστε ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται κατακόρυφα, γεγονός το οποίο γνωρίζουν πολύ καλά στο «πράσινο» στρατόπεδο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Χρήστου Σάλτα στο superbasket.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x