Γενικά

Φιλική νίκη της Αργεντινής επί του Νοτίου Σουδάν

Η Αργεντινή δυσκολεύτηκε αλλά επικράτησε 81-72 σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στο Νότιο Σουδάν, το οποίο συνεχίζει την προετοιμασία του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το γεγονός πως... αδίκησε τον εαυτό της με την απουσία της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες απέδειξε η Αργεντινή.

Η ομάδα του Πάμπλο Πριτζιόνι επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση με 81-72 του Νοτίου Σουδάν, το οποίο βρίσκεται σε διαδικασία προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, έχοντας εξασφαλίσει μία θέση σε αντίθεση με την «αλμπισελέστε».

Ο Νίκο Λαπροβίτολα ήταν κορυφαίος της ομάδας της Νότιας Αμερικής με 20 πόντους, ακολουθούμενος από τον Νικολάς Μπρουσίνο με 17 πόντους. Ο Χουάν Φρανσίσκο Φερνάντες είχε 16 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ ο Φακούντο Καμπάτσο ολοκλήρωσε το ματς με 12 πόντους, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ και επίσης 3 κλεψίματα.

Υπενθυμίζουμε ότι το Νότιο Σουδάν τερμάτισε ως η κορυφαία αφρικάνικη χώρα στην κατάταξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, εξασφαλίζοντας μία θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στον όμιλό του βρίσκονται οι ΗΠΑ, η Σερβία και το Πουέρτο Ρίκο.

Η Αργεντινή, από την άλλη, δεν έπαιξε καν στο Μουντομπάσκετ, ενώ δεν κατόρθωσε να προκριθεί ούτε καν στο Προολυμπιακό τουρνουά για να διεκδικήσει μία θέση, γνωρίζοντας ήττα-σοκ από τις Μπαχάμες.

Τα δεκάλεπτα: 14-14, 37-31, 57-54, 81-72

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x