Εurobasket 2015

Ανέβηκε στο Power Ranking της FIBA η Εθνική

Μπορεί να μην είναι κάτι επίσημο, αλλά βάσει της φόρμας των ομάδων ενόψει του Ευρωμπάσκετ, η Εθνική μας ομάδα κέρδισε πέντε θέσεις, ανεβαίνοντας στην 8η στο Power Ranking της FIBA.

Η πολύ καλή παρουσία της Εθνικής μας ομάδας στο τουρνουά της Ξάνθης και οι νίκες επί των Τσεχίας, Βοσνίας/Ερζεγοβίνης και Ρωσίας την ανέβασαν πέντε θέσεις στο Power Ranking της FIBA και έτσι από τη 13η βρίσκεται πλέον στην 8η, περίπου δέκα ημέρες πριν την έναρξη του Ευρωμπάσκετ.

Η συγκεκριμένη κατάταξη δεν είναι επίσημη, ωστόσο δείχνει τη φόρμα των ομάδων ενόψει της πρεμιέρας στης διοργάνωσης. Πρώτη είναι η Σερβία και ακολουθούν Ισπανία, Γαλλία, Κροατία, Σλοβενία, Λιθουανία και Ιταλία.

«Τρία εντός έδρας παιχνίδια, τρεις πολύ πειστικές νίκες για τους Έλληνες κόντρα στις Ρωσία, Τσεχία και Βοσνία/Ερζεγοβίνη. Ανέβηκαν πέντε θέσεις αυτή την εβδομάδα γιατί κατά καιρούς η άμυνά τους έδινε την εντύπωση πως μπορεί να σταματήσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο, αν και ακόμα η επίθεσή τους είναι ένα ερωτηματικό», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της FIBA.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x